Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

1785687626907.webp

Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

iki gün önce 45e düştü buraya attım
1 haftadır bende düşürmek icin pusudayim onu bende gordum hatta 48 küsürede yakaladım ama ikisinide alamadım odeme ekraninda hata aldim hep. Bugun yeter cok ugrasamam diyip sıfır aldım sonunda. Çinde geçen hafta %20 zam yemiş 5070 ti ler falan. O dalga çok yakında bizede yansır diye aldım çokda şansa bırakmadım işi.

Bu arada en buyuk pismanligimda 64 yada 65k vatanda 5080 vardı o zaman onu almamak oldu :)

Telefon alamadım ama SSD, RAM ve 5090 alabildim. He bir de SD kart alabildim.
bir taktiğin falan var mı peki. pc de olduğumda yaniyo ve telegramda takipte olduğum yerler genelde açık ama denemek için bile bazen almayacağım ürünlere anında tıklayıp ödeme ekranına geçtiğimde stok tükenmiş oluyor. hiç denk getiremedim :)

bir taktiğin falan var mı peki. pc de olduğumda yaniyo ve telegramda takipte olduğum yerler genelde açık ama denemek için bile bazen almayacağım ürünlere anında tıklayıp ödeme ekranına geçtiğimde stok tükenmiş oluyor. hiç denk getiremedim :)
Botsuz alman imkansız boşa uğraşma, bu konu amacını yitirdi ciddi avantajlı bir ürün geldiği zaman bot zaten hop kapıyor çer çöp kalıyor konuya

Depo bükücü kendisi ondan 5090 fiyatlı ürün olduğu için herkesin kalemi değil ihtiyacı olana gidiyor, ssd denk geliyor bazen ama artık eskisi gibi değil ram falan almak zor geçen philips hue 40x40 lamba aldim depodan 2 stok vardı 400tl kupon paylaştı @GGbaba ama iptal oldu az önce siparişim stok muhabbetine

Depo bükücü kendisi ondan 5090 fiyatlı ürün olduğu için herkesin kalemi değil ihtiyacı olana gidiyor, ssd denk geliyor bazen ama artık eskisi gibi değil ram falan almak zor geçen philips hue 40x40 lamba aldim depodan 2 stok vardı 400tl kupon paylaştı @GGbaba ama iptal oldu az önce siparişim stok muhabbetine
iletişime geç kupon için müşteri hizmetleri ile

iletişime geç kupon için müşteri hizmetleri ile
Geçtim direk iptali görünce müşteri temsilcisi yardımcı oldu 48saat içinde gelir dedi, depo durumu karışık arkadasa anlatmak için yazdım aslında sizin attığınız kuponda kıyak olmuştu ama tekrar bekleyecez uygun fiyatlı denk gelsin diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,143
Üyeler
200,601
Son üye
Hike001

Geri