bahtsizbedevi23
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,011
Türkiyede de çok güzel yerler var ben önce buraları gezmek isterim. Ondan sonra şöyle 1800 cclik uzun yol seyehat motoru ile dışarıya açılmak isterim.Cok para
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam oralarda kalinamz be les gibi
+1111111111111111
Harbi ben bile istanbuldaki tarihi eserleri veya ortami pek gezmedim anca bayramda 2-3 camiye karsi yaka falan gidiyom o yani max aktivite XD
Ama saka bir yana harbi istanbulu pek gezesim olmasada global'i gezmek istiyor insan yani turkiye cok alisildik artik her tarafi giri ve karmasa icinde insanin viking ulkelerine okayanus kiyilaarina gidesi var kazakistanin dogal manzaralarina gidesi var japonyanin RGB cenneti Tokyo'ya gidesi var (kesinlikle Rahibe cosplayli japan anime kizi ile uygunsuz seylter yapmak icin degil) analtabilyiormuyum yani hocam
Yani ben su acidan bakiyorum ''biz insanlar oldugumuz yerde sikisip kalisken aslinda dunya ne kadar buyuk ve inanilmaz guzellikler barindiran bir yermis'' diyorum diger yerlerin rells'ini falan gorunce ozelliklede dogal yerler yani sehirlerden cok doga lyerleri gorunce ayrica o dogal guzellikelri gorunce Icimdeki iman da artiyor ''hey massallah Rabbim'in ne kuveti ve gucu varmista bu kadar guzel ve inanilmaz seyleri yaratmis'' diye dusunup daha da buyuleniyorum![]()