Çözüldü✓ Radeon RX 9070 XT ile 4k Kullanan Var mı ?

Hocam tercih meselesi ama RT açıp üstüne dlss açmak da biraz garip geliyor insana
Ama ben hafiften RT açarım FPS'mi çok düşürmem diyorsan Okey yani
Brom dlss normal saf görüntüden daha kaliteli artık daha kaliteli. Saf çözünürlük daha az netlik veriyor dlss e göre. Dlss aştı gitti

Hocam tercih meselesi ama RT açıp üstüne dlss açmak da biraz garip geliyor insana
Ama ben hafiften RT açarım FPS'mi çok düşürmem diyorsan Okey yani
Bu kafayla takılırsan 5080 bile yetersiz gelir,4k boru değil, teknolojiyi kullanmak şart artık.4k-5070ti kullanan biri olarak söylüyorum dlss kalite daha iyi kenar yumuşatma sağlıyor çoğunlukla tercih ediyorum.

Native (TAA) olduğu için genelde açmıyorlar bende dahilim bunlara DLSS performans bile Native TAA dan daha net.
4.5 ultra performans native ile kapısıyor artık native kullanmak dümdüz beyinsizlik.

Bunu alıp geçmek lazım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

4K açacaksan kart kaldırmıyor (saf kas gücünde)
İnsan da fsr falan açmak istemiyor tabi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Radeon 9000 serisinin RT'si kötü diye biliyorum
9070xt RT si 4070 ti super ile denk kötü degil

4k oled kullanıyor arkadaş mini led IPS yetmez hem mat kaplama hem de 1152 zone IPS yeterli değil. Oled yerine tercih edilebilecek model 2000+ zone bulunduran glossy mini led VA panel modellerdir mini led sevdasından vazgec u27g4xm oled ile yarışamaz

Geçen günlerde 4k oled alıp denemiştim.RT açmıyorsan +60 fps verir 4k ultra ayarlarda fakat rt açarsan ZOOOORT

4k oled kullanıyor arkadaş mini led IPS yetmez hem mat kaplama hem de 1152 zone IPS yeterli değil. Oled yerine tercih edilebilecek model 2000+ zone bulunduran glossy mini led VA panel modellerdir mini led sevdasından vazgec u27g4xm oled ile yarışamaz
GLossy miniled gelecek mi ülkeye ya yurtdısından cozucez yoksa bi sekil

4K Oledlerin fiyatları da çok pahalı hocam yoksa zaten oled tavsiye ederim

Geri