🔥İndirim Türksat Kablonet 4'ü Bir Arada Kampanyası Tarifeleri (1000 Mbps 829 TL)

Bahaneye gerek yok. Modemi kiralıyorsam güzel ve kaliteli olanı kullanmak benim de hakkım. Eğer sizden modem kiralamak dışında bir opsiyon sunmuyorsanız kalitesiz modemi de değişeceksiniz de biraz sert ve kararlı ol. Şubede varsa getirip takıyorlar. Ayrıca çağrı merkezine genellikle her aradığımda tek seferde bağlanıyorum yoğunluk yok.

0850 804 44 44 bu numarayı arıyorsunuz değil mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet hocam 12 Kere aramışım 1 kere ulaşabilmişim Salı günü.

Ekler

• 1000189951.webp
    1000189951.webp
    73.1 KB · Hit: 30
Arkadaşlar bu yorumun sahibine kesinlikle itimat etmeyiniz. Kendim 2021 yılından beri kablonet kullanmaktayım. Son 1.5 senedir ise kablonet 1000mbps kullanıyorum. Kablonetin kendi modemini köprü yaptım keenetic modem kullanmaktayım. Kendim cs2 oyuncusuyum arkadaşlarımla oyun oynarken onlardan pingim 10-15 ping aşağıda. Kesinlikle reklam değildir. Ama şöyle yorum atan bilgisiz arkadaşlara uyuz oluyorum.
Kuyruk acınız var galiba , bilginiz varsa doğrusunu paylaşırsınız öğreniriz forum da bu yüzden var zaten. Gereksiz tribe girip laf atmaya gerek yok :D

2 senedir falan Kablonet 100/10 kullanıyorum. Arızasal bir şey yaşamadım ama Netmaster modemi dandik.

5 Ghz bandı bazen kendi kendine yayın yapmayı bırakıyor, ISS görünmez oluyor listelerde çıkmıyor.

2.4 Ghz yayında ise sorun yok. Böyle değişik bir problem var ama çözemedim.

Ben geçeli 2 ay olacak, statik ip falan muhabbeti yok. Discord'a goodbydpi ile girebiliyorum. Turknet'ten geçtim. 100mb/s kullanıyordum. Şuan Kablonet 1000/125 mb/s alıyorum. Statik ip durumu yok, isterseniz ekstra ücretle satın alıyorsunuz. Modemim ''Huawei OptiXstar EG8145X6-10 GPON'' marka bir modem. Gayet stabil, wi-fi 6 var. Sitede bulunduğum bloğa kadar fiber var lakin evime kadar gelmiyordu. Başvuru süreci biraz uğraştırsalar da gelip zemin kattan fibet kablo çekip direkt modeme bağladılar. Ekstra bir kutu ile cat ile bağlamadılar. Soruları olan varsa sorabilir.

Kuyruk acınız var galiba , bilginiz varsa doğrusunu paylaşırsınız öğreniriz forum da bu yüzden var zaten. Gereksiz tribe girip laf atmaya gerek yok :D
Neyin tribine giriyim kardeşim, ben de kullanıcı yorumumu söylüyorum. Tam tersi siz tribe girmişsiniz. İnternet işi biraz şans işidir bu ülkede. Alt yapın iyiyse sorunsuz kullanırsın. Ben de türk telekomdan illallah edip kablonete geçtim yıllardır bir kere bile müşteri hizmetlerini aramadım, arıza kaydı oluşturmadım. Daha çok şey yazarım gerek yok.

Neyin tribine giriyim kardeşim, ben de kullanıcı yorumumu söylüyorum. Tam tersi siz tribe girmişsiniz. İnternet işi biraz şans işidir bu ülkede. Alt yapın iyiyse sorunsuz kullanırsın. Ben de türk telekomdan illallah edip kablonete geçtim yıllardır bir kere bile müşteri hizmetlerini aramadım, arıza kaydı oluşturmadım. Daha çok şey yazarım gerek yok.
Öncelikle kardeşiniz değilim , böyle bilgisiz yorum atanlara uyuz oluyorum lafını da ben demedim siz dediniz. Doğrusunu biliyorsanız söylersiniz gereksiz tribe girip bilgiçlik yapmaya gerek yok.

Sitesinde altyapı sorgulayınca 1000mbps gösteriyor ama kampanyayı hiç bir yerde bulamıyorum hiç bir şekilde seçip ilerleyemiyorum

2 senedir falan Kablonet 100/10 kullanıyorum. Arızasal bir şey yaşamadım ama Netmaster modemi dandik.

5 Ghz bandı bazen kendi kendine yayın yapmayı bırakıyor, ISS görünmez oluyor listelerde çıkmıyor.

2.4 Ghz yayında ise sorun yok. Böyle değişik bir problem var ama çözemedim.
kablonetin benim için avantajı fiyatı ve gerçek ip vermesi oldu o yüzden bırakamıyorum.
hesap kitap yapıyorum. diğer firmalar zaten daha pahalı bir de statik ip adresi alınca aradaki fark uçuyor

Sitesinde altyapı sorgulayınca 1000mbps gösteriyor ama kampanyayı hiç bir yerde bulamıyorum hiç bir şekilde seçip ilerleyemiyorum
4ü 1 arada 25 mbps olanı seçip ilerleyeceksin. Hız seçtirir mi bilmiyorum ben şubeden geçtim.

Az önce kurulumu yaptılar. ZTE ZXHN F1611A modem kurdular. Çok da kaliteli gelmedi gözüme.

1785767610006.webp

S24 FE ile modem dibinde ilk hız testi.

HP 255 G9 laptopumun hız testi:

1785767748271.webp

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,763
Üyeler