Hangi Oyuncu Koltuğunu Önerirsiniz

Reaksiyon skoru
50
Bütçe
9999
Hawk Gaming Chair Fab E1 Siyah Kumaş Oyuncu Koltuğu
Titanseat Beast Oyuncu Koltuğu
xprime bbl edition
xDrive Toryum
rampage lumos
hawk fab v4 mü yoksa xdrive 15lii plus mı daha iyi

Xdrive fırtına kullanıyorum çok memnunum, eskimiyor deforme olmuyor, ne zaman aldığımı unuttum, günde rahat 8 saat pc başındayım deri olduğu için terletiyor kumaş olanlardan tavsiye ederim

Xdrive fırtına kullanıyorum çok memnunum, eskimiyor deforme olmuyor, ne zaman aldığımı unuttum, günde rahat 8 saat pc başındayım deri olduğu için terletiyor kumaş olanlardan tavsiye ederim
Şuan o kadar bütçem yok açıkçası 10k civarı bakıyorum dediğiniz ürün güncel 15k
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Titanseat Beast ve xdrive 15li plus arasında kaldım şuan ama daha iyi önerisi olan varsa dinlemek isterim açıkçası

Titanseat Beast ve xdrive 15li plus arasında kaldım şuan ama daha iyi önerisi olan varsa dinlemek isterim açıkçası
aralarında kalite farkı pek bir fark olacağını zannetmiyorum ben alırken hemen hemen fiyatları yakındı birbirine

15li plus öneririm gayet memnunum

Arkadaşımda 15 li kuzenimde toryum var ikisini de denedim ve toryum çok daha iyi geldi bana. 15 li de kolçaklar lingir lingir oynuyor resmen bir süre kullandıktan sonra, ayrıca bu geriye yaslanma mekanizması da kırıldı ve tekrar sipariş edip taktı. Tabii ki öyle 1 sene kullanmayla kırılmadı fakat aşırı yoğun kullanan birisi değildi ben ne dandik koltukları senelerce kullandım kırılmadı.

Geri