9800x3d kampanyası yok ama itopyada şöyle bi bundle var fiyat avantajı da var gibi duruyor.9800x3d de kampanya yok galiba.
Taichi fiyatı gerçekten iyi 6 ay önce 40.5 K dı
güncel fiyatlara göre konuşursak evet alınır.steel legend ne kadar güzel duruyor alınır mı
Teşekkürler hocam. Ama anakart değiştirmeyi düşünmüyorum şuan9800x3d kampanyası yok ama itopyada şöyle bi bundle var fiyat avantajı da var gibi duruyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
güncel fiyatlara göre konuşursak evet alınır.
taichi 41k
banada atar mısıntelegramdan takip ediyorum. detayını pm den attım hocam![]()
taichi üst segment steel legend orta segment olarak düşünebilirsin ikiside çok iyi karttaichi ile steel legend arasında ne farkı var
taichi veya challanger alabilirsin bütçen varsa taichi süperYeni sistem dizcem 7800x3d ile sizce hangisini alayım bide alınır mı bu fiyatlara
Alınmaz pulse vb daha iyi TAICHI nitro falan neyse Watt daha yüksek pulsedan falan ama Steel legend baya kötü challanger da muhtemelen baya kötüdürASROCK RADEON RX 9070 XT CHALLENGER 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASROCK RADEON RX 9070 XT CHALLENGER 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
39 bine de steel legend var
ASROCK RADEON RX 9070 XT STEEL LEGEND 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASROCK RADEON RX 9070 XT STEEL LEGEND 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
41 bin 500 de taicihi var.
ASROCK RADEON RX 9070 XT TAICHI OC 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASROCK RADEON RX 9070 XT TAICHI OC 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Coil whine olayının tamamen şans işi olduğunu anlatamadık.Evinizde cırcır böceği besleyebilir veya bu asrock modellerinden satın alabilirsiniz. 300++ fpslerde aynı huzur verici sesi duyacağınızı temin ederim