❌İndirim Bitti! Vatanpc En Ucuz Asrock Challenger Rx9070xt 36.319tl

9800x3d de kampanya yok galiba.
Taichi fiyatı gerçekten iyi 6 ay önce 40.5 K dı
9800x3d kampanyası yok ama itopyada şöyle bi bundle var fiyat avantajı da var gibi duruyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

steel legend ne kadar güzel duruyor alınır mı
güncel fiyatlara göre konuşursak evet alınır.

Biraz karıştırdım challenger soğutma bloğu küçük 1038gr steel legend 1155 taichi 1554 gram. challenger ve steel legend boyut olarak yakın steel legend 8 mm en boy olarak uzun 5mm kalınlık var. Taichi yanlarında devasa. argb vs yoktan mükemmele gidiyor. challenger videosu buldum bir tane sıcaklıklar çok iyi gpu 60 hotpot 85 gibi ortalama.

Asrock Challenger alınır mı arkadaşlar mantıklı mıdır? En soğuk çalışan kartı aramıyorum, bu markayı daha önce hiç kullanmadım arıza hususları falan üzer mi acaba?

Evinizde cırcır böceği besleyebilir veya bu asrock modellerinden satın alabilirsiniz. 300++ fpslerde aynı huzur verici sesi duyacağınızı temin ederim

39 bine de steel legend var

41 bin 500 de taicihi var.

Alınmaz pulse vb daha iyi TAICHI nitro falan neyse Watt daha yüksek pulsedan falan ama Steel legend baya kötü challanger da muhtemelen baya kötüdür

PULSE varken hala millet başka kartlara bakıp macera arıyor
1785793916193.webp

1785794005082.webp

Evinizde cırcır böceği besleyebilir veya bu asrock modellerinden satın alabilirsiniz. 300++ fpslerde aynı huzur verici sesi duyacağınızı temin ederim
Coil whine olayının tamamen şans işi olduğunu anlatamadık.

• Beğen
Reaksiyonlar: AMYG
Geri