Pcde kimseye 100gb yetmez.PC kullanıyorsan kesinlikle degil.
Masaüstü çok kullanmam da laptop var onunla paylaşacağım.PC kullanıyorsan kesinlikle degil.
Zamlı haliyle 1200TL ve 700TL.Sınırsız paketin ne kadar 100 GB ne kadar
700 gb de fazla bu aradaFazla internet kullanan biri değilim arada bir oyun oynar dizi izlerim 700 gb ortalama kullanimim var. Hepte laptopta kullanıyorum. 100 gb normal kullanım için bile yetersiz bence. Sadece telefondan 1 ayda 150-200 gb harcıyorum
Birsey yapmiyorum ki laptop kendi kendine güncelleme mi yapıyor ne yapıyor ben dizi izlemekten başka birsey yapmiyorum. Birde evde tek kullanands benim yani digerleride kullansa 1000den aşağı gelmez700 gb de fazla bu arada350 400 görüyoruz ki evde iki kişiyiz.
Diziyi biraz fazla izliyorsunuz galibaBirsey yapmiyorum ki laptop kendi kendine güncelleme mi yapıyor ne yapıyor ben dizi izlemekten başka birsey yapmiyorum. Birde evde tek kullanands benim yani digerleride kullansa 1000den aşağı gelmez
bıktım zamlardan. depolama ucuzlasın aylık terabytelarca torrent seedleyecem.Fazla internet kullanan biri değilim arada bir oyun oynar dizi izlerim 700 gb ortalama kullanimim var. Hepte laptopta kullanıyorum. 100 gb normal kullanım için bile yetersiz bence. Sadece telefondan 1 ayda 150-200 gb harcıyorum
Vallahi 4k izlesem helal olsun verdiğim internete diyecemde hdfilmcehennemi hangi kalitede sunarsa ona boyun eğiyorum genellikle çamur gibi. Bir yerde büyük bir internet kaçağı var çok belli. Simdi şüphelenmeye basladim.Diziyi biraz fazla izliyorsunuz galibaveya 4k falan olmalı.