Ayda 100gb İnternet Sizce Yeterli mi?

Tablet123

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,314
Şuan sınırsız internet kullanıyorum ama zam gelecekmiş o yüzden ucuz bir alternatif olarak 100GB bir paket buldum sizce ayda 100GB tüm internet kullanımı için yeterli bir miktar mı emin olamadım.

Fazla internet kullanan biri değilim arada bir oyun oynar dizi izlerim 700 gb ortalama kullanimim var. Hepte laptopta kullanıyorum. 100 gb normal kullanım için bile yetersiz bence. Sadece telefondan 1 ayda 150-200 gb harcıyorum

Fazla internet kullanan biri değilim arada bir oyun oynar dizi izlerim 700 gb ortalama kullanimim var. Hepte laptopta kullanıyorum. 100 gb normal kullanım için bile yetersiz bence. Sadece telefondan 1 ayda 150-200 gb harcıyorum
700 gb de fazla bu arada :D350 400 görüyoruz ki evde iki kişiyiz.

700 gb de fazla bu arada :D350 400 görüyoruz ki evde iki kişiyiz.
Birsey yapmiyorum ki laptop kendi kendine güncelleme mi yapıyor ne yapıyor ben dizi izlemekten başka birsey yapmiyorum. Birde evde tek kullanands benim yani digerleride kullansa 1000den aşağı gelmez

Birsey yapmiyorum ki laptop kendi kendine güncelleme mi yapıyor ne yapıyor ben dizi izlemekten başka birsey yapmiyorum. Birde evde tek kullanands benim yani digerleride kullansa 1000den aşağı gelmez
Diziyi biraz fazla izliyorsunuz galiba :D veya 4k falan olmalı.

bıktım zamlardan. depolama ucuzlasın aylık terabytelarca torrent seedleyecem.

Diziyi biraz fazla izliyorsunuz galiba :D veya 4k falan olmalı.
Vallahi 4k izlesem helal olsun verdiğim internete diyecemde hdfilmcehennemi hangi kalitede sunarsa ona boyun eğiyorum genellikle çamur gibi. Bir yerde büyük bir internet kaçağı var çok belli. Simdi şüphelenmeye basladim.

Geri