R7 7800x3d İşlemci İçin Aigo Dn240d 240mm Sıvı Soğutma Yeterli mi

ESSEN84

80+
Reaksiyon skoru
1
merhaba R7 7800X 3D İŞLEMCİ İLE INNO3D 16GB 5060TI ekran kartı 32 gb ram olan sistemimde boşta iken 50 derecelerde oyunlarda 89 dereceleri görüyor.
Soğutucumu değiştirmeli miyim? Eğer değişmesi gerekiyorsa ne almalıyım. Teşekkürler

Soğutucun 7800x3d için fazla bile

Soğutucun temas ettiği yerin etiketini kaldırmamış olabilirmisin ?

Birde Soğutucuyu % kaçta kullanıyorsun

ya adam akıllı oturtamadın ya da soğutcunun pompası bozuldu. pompa sesi duuyuyon mu nasıl sesler geliyo

Soğutucun 7800x3d için fazla bile

Soğutucun temas ettiği yerin etiketini kaldırmamış olabilirmisin ?

Birde Soğutucuyu % kaçta kullanıyorsun
merhaba sistemi game garajdan aldım kurulu geldi. denetim masasından işlemciyi dengeli pozisyona getirdim. Soğutucu için biostan yüksek performansa aldım. Bilmiyorum başka ne yapabilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ya adam akıllı oturtamadın ya da soğutcunun pompası bozuldu. pompa sesi duuyuyon mu nasıl sesler geliyo
sistem hazır geldi game garajdan aldım. Herhangi bir ses yok. sessiz çalışıyor

merhaba sistemi game garajdan aldım kurulu geldi. denetim masasından işlemciyi dengeli pozisyona getirdim. Soğutucu için biostan yüksek performansa aldım. Bilmiyorum başka ne yapabilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sistem hazır geldi game garajdan aldım. Herhangi bir ses yok. sessiz çalışıyor
Tamamda Soğutucu ve Ekran kartı Demonte gelir zaten sen monte etmedin mi ?

soğutucu takılıydı. ekran kartını ben taktım
Hocam Soğutucuyu bi %100 yap Bide Fanların hızını kontrol et full çalışırken sesini de dinle biraz

Oyunda bi bak bakalım sesi nasıl fanların çalışma seviyesi kaç rpm ?

Hocam Soğutucuyu bi %100 yap Bide Fanların hızını kontrol et full çalışırken sesini de dinle biraz

Oyunda bi bak bakalım sesi nasıl fanların çalışma seviyesi kaç rpm ?
biostan başka bir yerden ayar var mı uygulamasında yok bir ayar. rpm yi akşam kontrol edip yazarım

Geri