10k Bütçeye Sistem Önerisi

labaci

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçe
10000
Arkadaşlar yaklaşık 10k bütçem var. Bu bütçe ile monitör ve masaüstü sistem kurmam mümkün mü? Tek beklentim valoranttan 150 fps almak. Başka hiçbir oyun oynamıyorum. 144hz monitör ve 150 fps benim için okeydir. Yapılabilir bişeyse yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Şimdiden Teşekkürler.

10k ya Sistem 150fps valorant alabilirsin ama ekstra İyi bir Monitör almak Mümkün deil

10k bütçeyle Yine toplarsın ama şöyle toplarsın 2 nci el piyasasını baya bi takip etmen gerekiyor ki Gerçekten güzel bir şey çıksın
Bütçe kısıtlı pat diye 2 nci elden birşeyler alınmaz

1-2 ay 2nci elde pusuya yatsan iyi olur

10k ya Sistem 150fps valorant alabilirsin ama ekstra İyi bir Monitör almak Mümkün deil

10k bütçeyle Yine toplarsın ama şöyle toplarsın 2 nci el piyasasını baya bi takip etmen gerekiyor ki Gerçekten güzel bir şey çıksın
Bütçe kısıtlı pat diye 2 nci elden birşeyler alınmaz

1-2 ay 2nci elde pusuya yatsan iyi olur
12-13 bandına çıkabilirim maksimum. Tek sıkıntı nakit değilde kredi kartı taksitle almayı planlıyorum. İkinci el zor gibi benim için.

2. El harici o bütçede imkansız gibi bir şey. Sıfır diye taksitle alacağınız sistemler zeiron, turbox gibi 3. Nesil vb 10-15 yıllık parçalarla toplanmış olur.

12-13 bandına çıkabilirim maksimum. Tek sıkıntı nakit değilde kredi kartı taksitle almayı planlıyorum. İkinci el zor gibi benim için.
2nci eldede Taksitle çok zor Hocam Faizleniyo çünkü fiyatlar

Yani 0 ürün almak Zaten imkansız Yeni nesil parçaların fiyatları ortada

Min 5060 desek 17k

Rx 9050 yi bekleyebilirsin ama oda 10k desek minimum yine imkansız

Tek çaren 2nci el peşin Onun dışında imkansız

2nci eldede Taksitle çok zor Hocam Faizleniyo çünkü fiyatlar

Yani 0 ürün almak Zaten imkansız Yeni nesil parçaların fiyatları ortada

Min 5060 desek 17k

Rx 9050 yi bekleyebilirsin ama oda 10k desek minimum yine imkansız

Tek çaren 2nci el peşin Onun dışında imkansız
monitörü dahil etmesek ne kadar çıkmam gerekir ? İkinci el olmadan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç