Merhaba, trendyol üzerinden Gigabyte GS25F2A monitörü 5bin liraya aldım. Daha alalı 3 gün olmuşken dün kargom geldi ve kurulumunu yapıp açınca gördüm ki sol orta tarafta bir ölü piksel var. Hemen trendyoldan kusurlu ürün talebi oluşturdum ve trendyol beni doğrudan satıcı firmaya yönlendirdi. Satıcı firma ise iade etmemi ve değişim yapamayabileceklerini söylediler eğer değişim istersem doğrudan yetkili servise yollamalıymışım ve bu süreç yaklaşık 1 ay alabilirmiş ayrıca 3 piksel altında da kusur sayılmadığını belirttiler. Ben uzun uzun uğraştım ancak bir türlü yetkililerle ortak yolu bulamadım.
İade edip aynısını almaya kalksam firma zam yaptı ve şuan 6200den satıyor aynı monitörü. Bu durumda ben ne yapmalıyım önerinize ihtiyacım var forumda benzer birçok konuyu okudum ancak aklımda net olarak birşeye karar veremedim. Aynı fiyata bu özelliklerde başka monitör alamayacağım için değişim yapmak istiyorum.
İade edip aynısını almaya kalksam firma zam yaptı ve şuan 6200den satıyor aynı monitörü. Bu durumda ben ne yapmalıyım önerinize ihtiyacım var forumda benzer birçok konuyu okudum ancak aklımda net olarak birşeye karar veremedim. Aynı fiyata bu özelliklerde başka monitör alamayacağım için değişim yapmak istiyorum.