Ps5 Kargosunu Ev Halkından Nasıl Gizlerim?

Reaksiyon skoru
81
beyler yarın kargodan ps5 gelecek fakat bunu ev halkı öğrenmeden gizlice halletmem gerek, şubeden falan alıp gizlice getirsem diyorum başka bir fikri olan var mı?
ev müstakil olduğu için kargonun geldiği belli olur.

beyler yarın kargodan ps5 gelecek fakat bunu ev halkı öğrenmeden gizlice halletmem gerek, şubeden falan alıp gizlice getirsem diyorum başka bir fikri olan var mı?
Şubeden al en risksizi

Bu durumda şubeden almak en mantıklısı. Peki eve sokarken fark etmezler mi? Birde bu psyi kurunca her türlü görmeyecekler mi ?

Bu durumda şubeden almak en mantıklısı. Peki eve sokarken fark etmezler mi? Birde bu psyi kurunca her türlü görmeyecekler mi ?
garip gelecek biliyorum ama hemen kullanmayacam birazcık saklamam gerekecek sadece. evde saklayacak yer çok sadece içeri almak zor kısım, onu da şubeden alıp çanta benzeri bir şeye atarak halletmeyi düşünüyorum

Ulan ne meark ettim evde ki 1 2hafta ki aksiyonu ya :D Şuna döncen desene.
1785876785230.webp

garip gelecek biliyorum ama hemen kullanmayacam birazcık saklamam gerekecek sadece. evde saklayacak yer çok sadece içeri almak zor kısım, onu da şubeden alıp çanta benzeri bir şeye atarak halletmeyi düşünüyorum
Şu saklama olayının en kralını yaşadım. Şuan 19 yaşındayım, 15 yaşında iken baya bir süre lise harçlıklarımı toplayıp 4500 TL'ye rx580 li bir kasa almıştım letgodan. Eve sokmak için satıcıyı bekletip haftasonunu beklemiştim annemler dışarı çıkınca hemen alışverişi tamamlayıp evin yolunu tutmuştum. Öyle bir saklamıştımki geceleri kutudan çıkarıp kurup birkaç saat takılıp geri topluyordum .d bildiğin bir dönem öyle idare ettim sonunda tatil gelince rahat oynamak için kendim açıklamıştım :). Böyle bir anı işte. Eve almak için lcw veya DeFactoya git en ucuz şeyi alıp kasada en büyük poşetten istediğini söyle böyle yerlerin poşetleri baya büyük ve bez oluyor. Ps kutusu o kadar heybetli değil ( kasa kutusu kadar ) bu şekilde eve sokabilirsin. Veya bimde bez poşetler satılıyor onlarda büyük.

Şubeye git orda bu kutu açılım yap sıkıntı varsa hemen iade edersin. Eve giriş içinde evdekilerin olmadığı en sakin saat aralığı vardir herhalde o an içeri sokup yatağının altına koyuyorsun. Ondan sonra 1 hafta boyunca evdekilere zengin gurbetçi bir arkadaşın Almanyaya gidecekmis evlerini tasiyorlarmis fazla yük alamadıkları için ps5i sana vermek istiyormus. Satmaya vakti yokmuş sende olmaz öyle şey bedavaya alamam diyip 1000 tl vermişsin. Ama bu süreci böyle bir anda değil 1 haftaya yay birgun kalk mesela gurbetçi arkadaşınla görüşmeye git. Ertesi gün evi taşıyacaklar yardım etmeye git. Ondan sonraki gün ufaktan ps5 meselesini aç işte satmaya çalışıyor satamiyor falan bana önerdi de. Sonraki gun bir cihazı görmeye git. Ondan sonraki gün cihazı al getir.

Yaş 30. geçen yıl pc topladım. Hanıma eski pcyi satıcam zamlanmadan yenisini topliyim falan dedim. Hatta tutar çok çıkmasın diye ekran kartını falan eski kasadan sökücem demiştim. Sistemi kurdum eski kasayı ekran kartsız ilana koyacaktım. sonra dayanamadım gittim ikinci elde 3070ti alasım geldi suprim x modeli. hanim evde yokken gittim pcmle gizli gizli test ettim kartı satın aldım eve gelip taktım bütün rgbleri kapattım ki kart ben burdayım diye bağırmaması için. sonra eski kasayada ekran kartını takıp o haliyle sattım kasamı. kısacası bu pc-ps kullanıcılarının kaderi sanırım. kendine keyifli bir şey yapmak isteyince anne baba eş kardeş hepsi bir sinirleniyor :D

Sürpriz falan mı yapacaksın anlamadım? Tek seçeneğin şubeden almak, ama kaçta dağıtıma çıkıyor bilmediğin için zamanlamayı iyi ayarlaman lazım. Kuryeye bir şekilde ulaşman gerek. Son çare olarak sipariş tarihi değiştirme seçeneği varsa (kargo firmasına göre değişir) değiştirip şubeden teslim alacağım de.

Sürpriz falan mı yapacaksın anlamadım? Tek seçeneğin şubeden almak, ama kaçta dağıtıma çıkıyor bilmediğin için zamanlamayı iyi ayarlaman lazım. Kuryeye bir şekilde ulaşman gerek. Son çare olarak sipariş tarihi değiştirme seçeneği varsa (kargo firmasına göre değişir) değiştirip şubeden teslim alacağım de.
Sürprizi ailesi öğrenince ona yapacak :D Siz yanlış anlamışsınız.Arkadaş aileden saklamaya çalışıyor yanlış anlamadıysak.

Hocam şubeden almak en mantıklısı ve ya kargo şubeye gelmeden 1 gün önce yada kargo şubeye geldiği gün şube açılır açılmaz arayın ve kargonun durmasını isteyin bizim buralarda saat sabah 10 gibi dağıtıma çıkıyor şubelerde 9.30 da açılıyordu sanırım yada dağıtıma çıktığında web sitesdinden şubeyi alacağımı seçin dağıtıma sabah çıkarlarsa akşam üstü alabilirsiniz.

Dağıtıma çıkarmayın ben şubeden alacağım de.

yok hocam keşke sürpriz yapsam, olay şöyle: 6 aya yakın çalıştım yakında okul da açılacak vs. para biriktirdim gta6 çıkmadan ve ps5 daha çok zamlanmadan bi ps5 alayım dedim, evdekiler baya bi üstüme geldi neyse ben yine aldım işte, alıştırana kadar saklamam ve gizlemem gerekecek.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sürprizi ailesi öğrenince ona yapacak :D Siz yanlış anlamışsınız.Arkadaş aileden saklamaya çalışıyor yanlış anlamadıysak.
aynen öyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,619
Üyeler
200,730
Son üye
Rasperypi3

Geri