Öneri Her Bütçeden Ekipman Önerisi Yapabilirim.

Hocam güncelde kullandığım klavye bence çok başarılı hissiyat ve estetik açısından
Saol hocam benimde hoşuma gitti
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam o bütçede çok bilgim yok kendi kullandığım https://www.akakce.com/oyuncu-koltu...air-fame-amethyst-kumas-fiyati,632022453.html şiddetle tavsiye ederim tabii ki eğer bütçe çıkarsa amazon muhtemelen peşin fiyata 6 taksit vs. de yapıyordur 183-90 kg ve Antalya'da yaşayan biri olarak 1 tane bile problemle karşılaşmadım aşırı rahat bir koltuk bel ve boyun desteği de güzel
Tmmdır hocam solasın düşünücem bunu

Evet, gece gece canım sıkıldı. 😄 Hem forumda ekipman önerisi isteyen birçok kişi var hem de az çok birçok ekipman deneyimlemiş biri olarak kendi çapımda önerdiğim ekipmanları sizlere sunmak istedim.

Bu konuya bütçenizi ve hangi ekipmanı istediğinizi yazarsanız, seve seve yardımcı olabilirim. İyi forumlar!

ANA KONU OLARAK DÜŞÜNEBİLİRSİNİZ.

Selamun Aleyküm,
Knight online için max 1500 Tl civarı, Kalkan macro yapabileceğim mouse tavsiyesi ve fazla ses çıkarmayan hızlı tepkimeli, RGB li , uygun fiyatlı macrolu klavye tavsiyesi yapabilir misin?
Ürünler kablolu olabilir, renk çok önemli değil.
Teşekkürler.

Merhaba iş için klavye ve mouse önerisine ihtiyacım var bütçem yaklaşık 2 bin toplamda 2500 olabilir en fazla ne önerirsiniz.

2000 tl ye mouse önerisi var mı? A9 plus alacaktım ama yeni sensörü w11 de optimize değilmiş takılma yapıyormuş. Paw3395 de sorun yok o yüzden bu sensörü kullanan mouse önerebilir misiniz??

atk a9 air vs beast g max hangisini önerirsin relaxed claw tutuyorum elim 19-9?

Çok daha iyi olur hocam

2000 tl ye mouse önerisi var mı? A9 plus alacaktım ama yeni sensörü w11 de optimize değilmiş takılma yapıyormuş. Paw3395 de sorun yok o yüzden bu sensörü kullanan mouse önerebilir misiniz??

Bu sorunu ilk defa sizden duydum gönül rahatlığıyla alabilirsin benim ve çevremdeki herkesin bilgisayarı w11 sorunsuz kullanıyoruz

Sanırım mouse Bloody W95 Max alacağım.
Bütçe nedir hocam

Merhaba iş için klavye ve mouse önerisine ihtiyacım var bütçem yaklaşık 2 bin toplamda 2500 olabilir en fazla ne önerirsiniz.

Buyur kral kablosuz modeller işini görür yüksek ihtimalle

Bu sorunu ilk defa sizden duydum gönül rahatlığıyla alabilirsin benim ve çevremdeki herkesin bilgisayarı w11 sorunsuz kullanıyoruz

Reddit de gördüm de problemli diyorlardı genel sensör için mouse ile alakalı değil. Sorunsuzsa alabilirim hala almadım.

hocam max 8k ya gaming kulaklık bakıyorum. wireless olması idare eder mikrofonu olması yeterli. Var mıdır önerin?

Reddit de gördüm de problemli diyorlardı genel sensör için mouse ile alakalı değil. Sorunsuzsa alabilirim hala almadım.
İlk çıktığı zaman normal A9 modelinde vardı, evet. Ama o sorun donanımsal değildi, bu yüzden yazılım güncellemesiyle hallettiler. A9 Plus modelinde ise bu sorun hiçbir zaman yaşanmadı. Şu anda da hiçbir sıkıntısı yok. Alabileceğiniz en fiyat/performans mouse'lardan biri hocam.

1 aydır kullanıyorum a9 plus w11'de bir sıkıntısı yok bir kere dongle ile eşleşmedi durup dururken, kablo ile bağlayıp uygulamadan dongle ile eşleştirdim sorun çözüldü.

Geri