🔥İndirim Beitong Gamepad İndirimleri Kp20 1.499 TL

Arkadaşlar son durum ne cihazı kullanıp deneyen var mı herhangi bir sıkıntısı mevcut mu kutu önümde bilerek açmıyorum. Gecikme konusu geçtiği için tereddüt ediyorum kutudan çıkarmaya

Arkadaşlar son durum ne cihazı kullanıp deneyen var mı herhangi bir sıkıntısı mevcut mu kutu önümde bilerek açmıyorum. Gecikme konusu geçtiği için tereddüt ediyorum kutudan çıkarmaya
Yav bende keşke Kp40 ı alıp geceydim de bu kadar düşünmeseydim diyorum 😂😂

Neyse çıkardım kutudan kendim test edip bakarım. Hissiyatı bir garip hissettirdi tuş basımı felan dualsense kullanıyorum normalde

Hangisini aldınız
kp40
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

fc26 da kolu denedim oynamakta baya zorlandım elim dualsense alışmış. Uzun süre oynayıp kola alışmam lazım çok tuhaf hissettiriyor.

NS modunun normalde aynı bluetooh gibi bilgisayara bağlanım eşleşebilmesi gerekiyor. Aynı bluetooh modu gibi orta tuşa basılı tutup eşleşme moduna sokup bilgisayarda Pro Controller olarak gözüküyor mu ve eşleşebiliyor mu bunu merak ediyorum.
Bütün mesajlarııza tekrar baktım ve sanırım bir kavram karmaşası yaşıyorsunuz, o nedenle:

Bu kontrolcünün ve benzerlerinin dongle veya kablo ile NS desteği var, bu desteği de altındaki tuşu NS'ye getirince sağlıyor ve dongle veya kablo ile Nintendo Switch konsoluna takılıp bağlanabilmesi için kullanılıyor, bluetooth ile değil. Yani alttaki NS tuşu sadece Switch konsoluna bağlantı için.

Bu kontrolcünün ve benzerlerinin bir de yazılımsal olarak kendini PC'ye Xinput (Xbox), Dinput (dualshock) veya Switch kontrolcüsü olarak gösterebiliyor, bunu yapmak içinse kontrolcüyü ilk önce kullanmak istediğiniz moda almanız gerekiyor, bunu da klavuzunda belirtilen kısa yollar ile yapmanız lazım, cihaz altındaki tuş ile NS moduna alarak değil. Ben sadeece Xinput istediğim için hiç araştırmadım Dinput veya Switch modu nasıl aktif olur, iki mod da Xinput moduna göre yetersiz ve sorunlu modlardır PC ile kullanırken.

Klavuzunu iyice gözden geçirip tam olarak ne yapılması gerektiğini bulup deneyin. Klavuzu yetersiz ise adı şimdi aklımda olmayan başka bir markanın ürününün kitapçığını kontrol edin, Combat başka bir marka ile klon ürünler aslında, birbirinin kopyası.

Neyse çıkardım kutudan kendim test edip bakarım. Hissiyatı bir garip hissettirdi tuş basımı felan dualsense kullanıyorum normalde
Evet hocam dualsense'in tuşları biraz daha derin olduğu için farklı geliyor ama ben acayip beğendim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

KP70 ve KP40 almıştım geldi. Ne kadar KP70'i elimde tutacak olsam da f/p olarak KP40'ı daha çok beğendim. Eğer uzun kullanımda sorun çıkarmazsa gerçekten 2500 TL'ye çok güzel bir gamepad.

Ekler

• hd.webp
    hd.webp
    244.8 KB · Hit: 61
KP70 alınır mı? 6kya
Premium bir ürün istiyorsanız alınır. Rakiplerinin benzer ürünleri ₺8K falan satılıyor. Yani bu indirim dönemine atıyorum 1 ay dedilerse, o bittikten sonra açıkçası düşeceğini sanmıyorum. En fazla stokta kalır, yeni modelleri getirirken eritmek adına düşürürler. Bana yarın ulaşınca da biraz oyun oynayıp deneyimlerimi yazarım.

Kp40'ta gecikme yok zaten test sonuçlarına göre, kp20 için absürt bir dongle stick latency var. Açabilirsiniz, kronik sorunu yoksa sorun çıkmaz.

Nedir kronik sorunu? Diğer cihazımda Combat'ı kullanıyorum aylardır ve herhangi bir donanım sorunu yaşatmadı. Fiyat-performans oranı yüksek bir ürün.

Combat'ta Hall-Effect Stick var ve çubuklar dışında özellikleri oldukça benzer. Pişman olunacak bir durum yok. Combat'ın avantajı şarj standı olması, KP20'nin avantajı TMR Stick olması. Yeni alınıyor olsaydı hangisi ucuzsa o alınsın derdim.
Markayı karıştırmışım kusura bakmayın. Fakat bunlar benzer olduğundan muhtemelen aynı ürünün şekil değişikliği ve marka değişikliği ile aynı fabrikadan çıkmış üretimi diye düşünüyorum. Nendeki ürün Throne Tactical Hero idi. Switch moduna aldıktan sonra tekrar pc ye döndüğünüzde uzun süre algılamıyordu artı olarak hall effect olduğu halde drift problemi yaşatmıştı. Hepsiburada satıcısından almıştım ürünü satıştan kaldırmışlar direkt iade yapıldı tarafıma..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,075
Üyeler
200,834
Son üye
dangr

Geri