Yav bende keşke Kp40 ı alıp geceydim de bu kadar düşünmeseydim diyorumArkadaşlar son durum ne cihazı kullanıp deneyen var mı herhangi bir sıkıntısı mevcut mu kutu önümde bilerek açmıyorum. Gecikme konusu geçtiği için tereddüt ediyorum kutudan çıkarmaya
Hangisini aldınızNeyse çıkardım kutudan kendim test edip bakarım. Hissiyatı bir garip hissettirdi tuş basımı felan dualsense kullanıyorum normalde
NS modunun normalde aynı bluetooh gibi bilgisayara bağlanım eşleşebilmesi gerekiyor. Aynı bluetooh modu gibi orta tuşa basılı tutup eşleşme moduna sokup bilgisayarda Pro Controller olarak gözüküyor mu ve eşleşebiliyor mu bunu merak ediyorum.Bende veya yakınlarımda NS yok ne yazıkki.
kp40Hangisini aldınız
Bütün mesajlarııza tekrar baktım ve sanırım bir kavram karmaşası yaşıyorsunuz, o nedenle:NS modunun normalde aynı bluetooh gibi bilgisayara bağlanım eşleşebilmesi gerekiyor. Aynı bluetooh modu gibi orta tuşa basılı tutup eşleşme moduna sokup bilgisayarda Pro Controller olarak gözüküyor mu ve eşleşebiliyor mu bunu merak ediyorum.
Evet hocam dualsense'in tuşları biraz daha derin olduğu için farklı geliyor ama ben acayip beğendim.Neyse çıkardım kutudan kendim test edip bakarım. Hissiyatı bir garip hissettirdi tuş basımı felan dualsense kullanıyorum normalde
Premium bir ürün istiyorsanız alınır. Rakiplerinin benzer ürünleri ₺8K falan satılıyor. Yani bu indirim dönemine atıyorum 1 ay dedilerse, o bittikten sonra açıkçası düşeceğini sanmıyorum. En fazla stokta kalır, yeni modelleri getirirken eritmek adına düşürürler. Bana yarın ulaşınca da biraz oyun oynayıp deneyimlerimi yazarım.KP70 alınır mı? 6kya
Alınır mu hocamBeitong KP50 Hall Effect LCD Ekranlı şunun fiyat çok güzel bence tetik titreşimli bir gamepad için rakibi yok gibi bu bütçede hall efectli bir gamepad için.
Kp40'ta gecikme yok zaten test sonuçlarına göre, kp20 için absürt bir dongle stick latency var. Açabilirsiniz, kronik sorunu yoksa sorun çıkmaz.Arkadaşlar son durum ne cihazı kullanıp deneyen var mı herhangi bir sıkıntısı mevcut mu kutu önümde bilerek açmıyorum. Gecikme konusu geçtiği için tereddüt ediyorum kutudan çıkarmaya
Markayı karıştırmışım kusura bakmayın. Fakat bunlar benzer olduğundan muhtemelen aynı ürünün şekil değişikliği ve marka değişikliği ile aynı fabrikadan çıkmış üretimi diye düşünüyorum. Nendeki ürün Throne Tactical Hero idi. Switch moduna aldıktan sonra tekrar pc ye döndüğünüzde uzun süre algılamıyordu artı olarak hall effect olduğu halde drift problemi yaşatmıştı. Hepsiburada satıcısından almıştım ürünü satıştan kaldırmışlar direkt iade yapıldı tarafıma..Nedir kronik sorunu? Diğer cihazımda Combat'ı kullanıyorum aylardır ve herhangi bir donanım sorunu yaşatmadı. Fiyat-performans oranı yüksek bir ürün.
Combat'ta Hall-Effect Stick var ve çubuklar dışında özellikleri oldukça benzer. Pişman olunacak bir durum yok. Combat'ın avantajı şarj standı olması, KP20'nin avantajı TMR Stick olması. Yeni alınıyor olsaydı hangisi ucuzsa o alınsın derdim.