OLED Vs Miniled Aralarındaki Farklar

Oledin kesinlikle gelişmesi gerekiyor. Ömrü kısa ne kadar dikkatli kullanırsan kullan. Ekranı çok hassas öyle istediğin gibi silemezsin en ufak şeyde çiziliyor. Miniled alır hunharca kullanırım ben. Şahsen öyle yaptım gayette güzel TCL'nin ülkemize yeni getirdiği miniled monitör.
Memnunmusunuz

Evet normal ips ile karşılaştırmalarını yüklemiştim.

2k 240-300 hz arası bir model varmı

Oledin kesinlikle gelişmesi gerekiyor. Ömrü kısa ne kadar dikkatli kullanırsan kullan. Ekranı çok hassas öyle istediğin gibi silemezsin en ufak şeyde çiziliyor. Miniled alır hunharca kullanırım ben. Şahsen öyle yaptım gayette güzel TCL'nin ülkemize yeni getirdiği miniled monitör.
27 inc 2k olan çok iyi fiyatı da 13k

hepsi asus rog. şuan woled kullandığım asus rog xg27aqdmgr miniled kutusunda sıfır duruyor ROG Swift PG32UQX birde diğeri var düz gen1 aqdmg (qd oled)
AQDMG QD-OLED? Aqdmg qd oled değil woled panel kullanıyor dünyanın ilk glossy woled monitörü de bu monitördür AQDMGR den önce bu vardı. Bunu 500 kere söyledim sana AQDMG nin qd oled olduğunu söyleyen müşteri temsilcisi bilmiyor Asusun sitesine girip kontrol etmek ne kadar zor olabilir ki? Yapay zekaya sorsan o bile söylüyor XG27AQDMG nin glossy woled olduğunu. AQDMGR ve AQDMG arasındaki FARK AQDMG de Glossy kaplama varken DMGR de Trueblack Glossy kaplama var. PANEL Aynı 3.nesil WOLED mla+ özelliklere sahip.
16353.webp

16347.webp

16349.webp
16351.webp

Son düzenleme:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,724
Üyeler
200,764