🔥İndirim Xrades Blue Luna Xl Yeni Nesil Balanced Yüzey Mousepad 649.90tl

çok zamlamışlar fiyatları bayadır stok yoktu zaten sitede bence indirim değil yeni stoklarla bindirim olmuş bu

Her ürün AI slop olduğu için denemek için bile alamadım.

Görüntüsü Rampage Blitz mouse padinin yüzeyini andırdı. Aynı yüzey ise alınır, ondan önceki modelleri açıkçası almazdım. Buna Wraith Studio matı da dahil. Genel mouse padlerde kullanılan o serin, speed ve yapıştırma baskı yüzey canlı olsa da mouse için güzel değildi bence.

Bu arada tasarım takıntınız yoksa ben artık giriş bütçesinde Rampage Blitz öneriyorum kare modeli de var. Şu an hatta onunla fareyi kullanıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

çok zamlamışlar fiyatları bayadır stok yoktu zaten sitede bence indirim değil yeni stoklarla bindirim olmuş bu
Porge ve XRades maalesef böyleler. Çin de ürettiriyorlar zaten, eminim ederinin 2-3 katı kârına satıyorlardır.

Bir de indirim yok bu ürünlerde, zaten olması gereken fiyata satıyorlar. Düz fiyatlarından satsalar insanlar KlasseGear Longteng, Wraith, Kensei falan deneyecek. Elimde Kensei 90x40'ı da var, masama uymadığından kullanamıyorum ama yüzey olarak o daha kaliteli ve 5mm olması lazım. Eğer kalın bir şey isteyen varsa ona da bakabilir.

Adının kamil olduğunu düşündüğüm arkadaş, 1. si reklam yapmıyorum. 2. si bu ürünü boyutu ve kalitesi nezlinde beğenen çevremde insanlar olduğu ( ki ben daha çok desenini sevdim ) için geleneksel forumumuzda insanlara da paylaşmak istedim. Haftada 1 duş aldığın için pisliğini savunacaksan dışkında boğulman dileğiyle :D
Ad tahmin ediyorsak bende sana Cemal diyeyim. Dışkı ağzından eksik olmuyor bakıyorum. Ellerinde patladı tabi beyaz mousepadler şimdi git ağla.

Yeni nesil falan hikaye o kadar mousepad pazarı mevcutken nasıl kendi ürünleri sattıracaklar başka türlü :D
Valla bal gibi sattirirlar bence adamlar neleri görsel olarak basacağini iyi biliyor paraya kıysam 3 4 tane alasim var farkli farkli

Bu xrades firması nerden nereye geldi yav, yıllar önce sırf çakma razer mousepad satıyorlardı valla helal olsun 😅

Geri