Merhaba Termal Macun Önerebilir Misiniz?

ReyKaan

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba termal macun önerebilir misiniz? Hem ekran kartı hem işlemci için kullanıcam mx 6 gördüm jumbumda 465 e teknobiyotikde ise mx 7 çok uygundu 578 tl ama sepeti göster alışverişi bitir dediğimde 500 internal server error veriyo.Ayrıca kargo ücreti var mı? ikisinde de bakmadım da.Başka önerebilceğiniz var mı? bütçem maksimum bu civara çıkabiliyo gramınıda sonra kullanabilmek için fazla baktım ama duruma göre değişebilir.Ayrıca termal ped olarak önerebilceğiniz var mı? termal pedle birlikte termal macun yada ayrıda olur .Ekran kartı için gerekiyor termal pedde

Bunu kullanıyorum 265K işlemcimde (253W işlemci) 1-1.5 aydır. Birkaç kişi 1 ay sonra kuruyor demişti ama sıcaklıklarım hala aynı. MX-6 ile aynı değerleri alıyorum.

1-2 sonra ne olur, bilmiyorum. Ama şu ana kadar fiyatını fazlasıyla hakediyor.
peki çok akışkan mı ? intenette gördüm de bana akışkan geldi.Ekran kartında pump out yaratmasını istemem

peki çok akışkan mı ? intenette gördüm de bana akışkan geldi.Ekran kartında pump out yaratmasını istemem
Düzenledim mesajı sonra, ekran kartı için MX-7 daha iyi olacaktır. MX-4, MX-6 tamamı ekran kartında 1 ayda pumpout yapar.

Thermal Grizzly > Noctua. En iyileri, alacaksan bunları al. Yıllardır kullanırım, en iyileri.

noctua ve thermal grizzly bütçemi aşıyor yani 1 gram 2 grma flaan alabiliyorum sonra bidaha yenileyeceğim zaman hep veremem en azından mx7alsam 6 7 kere kullanırım sanırım ama derecede acayip bi fark varsa yönelebilirim

noctua ve thermal grizzly bütçemi aşıyor yani 1 gram 2 grma flaan alabiliyorum sonra bidaha yenileyeceğim zaman hep veremem en azından mx7alsam 6 7 kere kullanırım sanırım ama derecede acayip bi fark varsa yönelebilirim
Mx7 de FP üründür alınır bu üç marka dışına şaşma en temizi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,874
Üyeler
200,800
Son üye
Tunc_

Geri