- Konu Sahibi Konu Sahibi
Lg 32gx850a-b, Asus Xg32ucwg veya MSI mag321up x24 olabilir. MSI en iyisi ancak en pahalı. Asus lg den bir tık daha iyi ama fiyat farkı fazla. Eğer MSI bütcen yetmiyorsa ve LG de almak istemiyorsan Asusu alabilirsin.
Lg 32gx850a-b, Asus Xg32ucwg veya MSI mag321up x24 olabilir. MSI en iyisi ancak en pahalı. Asus lg den bir tık daha iyi ama fiyat farkı fazla. Eğer MSI bütcen yetmiyorsa ve LG de almak istemiyorsan Asusu alabilirsin.
Bakacağım sağ ol.Lg 32gx850a-b, Asus Xg32ucwg veya MSI mag321up x24 olabilir. MSI en iyisi ancak en pahalı. Asus lg den bir tık daha iyi ama fiyat farkı fazla. Eğer MSI bütcen yetmiyorsa ve LG de almak istemiyorsan Asusu alabilirsin.
selam bişe sorucam monitör almayı dusunuyorum 10 15k butcem var 24 inc ve 2k monitör arıyorum fps oyunları oynadıgım icinde hz değerinin yuksek olmasını istiyorum valorant oynuyorum genelde bana ne önerirsinizLg 32gx850a-b, Asus Xg32ucwg veya MSI mag321up x24 olabilir. MSI en iyisi ancak en pahalı. Asus lg den bir tık daha iyi ama fiyat farkı fazla. Eğer MSI bütcen yetmiyorsa ve LG de almak istemiyorsan Asusu alabilirsin.