Amazon Tahmini Teslimat Bi Anda Uzadı

MASTERFF

80+
Reaksiyon skoru
5
amazondan djı urunu satın aldım tahmini 7 siydi simdi alınca tahmini 13 ü oldu bi anda 8 gun ileri attı ama dun gece kargoya verildi diyo ve prime aboneliğim acık gelirmi daha erken yoksa bi sorunmu var musteri destek e girince canl ısohbet calısmıyor sizi arayalım da calısmıyor mail attım onada cevap veren yok

kargoya verildi mi? hangi ilden geliyor ona göre max 2 gün falan sürer

amazondan djı urunu satın aldım tahmini 7 siydi simdi alınca tahmini 13 ü oldu bi anda 8 gun ileri attı ama dun gece kargoya verildi diyo ve prime aboneliğim acık gelirmi daha erken yoksa bi sorunmu var musteri destek e girince canl ısohbet calısmıyor sizi arayalım da calısmıyor mail attım onada cevap veren yok
Kargoya verildiyse gelir bence

Büyük ihtimalle kargo etiket kodu oluşturuldu. Kargo verseler günü uzamazdi. Ürün halen kargolanmamis diye düşünüyorum . Tedarik aşamasında bile olabilir

kargoya verildi mi? hangi ilden geliyor ona göre max 2 gün falan sürer
sabah gozukmuyordu simdi ankara yazıyor dhl gonderim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Büyük ihtimalle kargo etiket kodu oluşturuldu. Kargo verseler günü uzamazdi. Ürün halen kargolanmamis diye düşünüyorum . Tedarik aşamasında bile olabilir
1786003642598.webp

satıcı amazon mu yoksa başka satıcı mı

13 ü neden yazıyor onu anlamadım yurt dışı suriyeden bile gelse okadar surmemesi lazm
eğer satıcı amazon değilse bazen satıcılar sahte kargo çıkıyor başıma gelmişti bir defa 1 ay onunla uğraştım 😂😂

Son düzenleme:
satıcı amazon mu yoksa başka satıcı mı

eğer satıcı amazon değilse bazen satıcılar sahte kargo çıkıyor başıma gelmişti bir defa 1 ay onunla uğraştım 😂😂
satıcı amazon evet

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,231,932
Üyeler
200,806
Son üye
ozeman43

Geri