arelyean
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
- Bütçe
- 57000
En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Sff olmayanı hocam , palitÜçü de aynı fiyata düşse hangisini seçmeliyim hocam bunu öğrenmek istiyorum açıkçası.
zotac ya da palit hangisi en ucuz olursa aynhı fiyat olmazlar. ben zotac tercih ederm
Hayır çıkarmaz. ben kullanıyorum ve sıcaklıklar normal. Her türlü undervolt yapacaksınız zatenZotac SFF model. SFF olması bi sorun çıkartır mı?
sff görmedim sff alınmayabilir sff olmaya nmodele göre biraz daha sıcaklık gösterebilir. soğutmaya çalışma isteği fazla olacagı içinde sesi çıkabilir fanların.kişisel tercih bu. kart aynı kart sadece soğutma bloğu değişityor. internette testler bulunur incele hocam incelemeden almaZotac SFF model. SFF olması bi sorun çıkartır mı?
x3 oc yada gamingpro-s bence en ucuzu al geç aman aman farkları yokÜçü de aynı fiyata düşse hangisini seçmeliyim hocam bunu öğrenmek istiyorum açıkçası.
bu paraya alınmaz sffZotac SFF model. SFF olması bi sorun çıkartır mı?
Değmez hocamPeki 6k ekleyip Asus 5070 ti prime oc alınır mı yani 6k farka değer mi
inno3d olan sff değil sanırım birkaç gün daha indirim yakalamaya çalışacağım indirim olmazsa inno3d yi alacağım artık zam gelmesinden korkuyorumbu paraya alınmaz sff
palitte sff gibi galibaSff olmayanı hocam , palit