Öneri Asus Tuf A16 Fa608um-Rv130 Alınır mı? ?

Alınılabilir. Lakin SSD ısınma sorunu vardı. 110 derecelere kadar yükte rahat çıkıyor. Soğutma tabakası eklemenizi tavsiye ederim.

1 ay önce 50.000tl ye satılan cihazlar 65.000tl olmuş vay arkadaş. SSD nin sıcak çalışması doğru onun için 400tl ye soğutucu blok takarsın çözülür. Alırsan asus kontrol merkezi yerine g-helper kullan daha çok memnun kalırsın.

Aynı modeli 50 k tl ye 9 taksit aldım 2 aydır kullanıyorum işlemci ve ekran kartı 80 dereceyi geçmiyor ama ssd bloklarının üstüne folyo gibi bir şey sarmışlar ısınıyor yazma testi yaptıgımda 95 dereceyi görüyor ama bu ssd sogutucu taktıgımda 70 75 dereceyi geçmiyor tavsiye ederim güzel cihaz

Ekler

• 1000022423.webp
    1000022423.webp
    161.5 KB · Hit: 7
Aynı modeli 50 k tl ye 9 taksit aldım 2 aydır kullanıyorum işlemci ve ekran kartı 80 dereceyi geçmiyor ama ssd bloklarının üstüne folyo gibi bir şey sarmışlar ısınıyor yazma testi yaptıgımda 95 dereceyi görüyor ama bu ssd sogutucu taktıgımda 70 75 dereceyi geçmiyor tavsiye ederim güzel cihaz
cihazı nereden aldınız acaba
sogutucu takmak garanti bozuyormu

cihazı nereden aldınız acaba
sogutucu takmak garanti bozuyormu
Cihazı amazondan aldım aldıktan 1 gün sonra tükendi zaten çok uygun a geldi sogotucu takmak ram takmak ssd takmak bozmuyor ama termal macun vb degiştirmek bozuyor eger bir şey olursa söküp gönderin sıkıntı çıkacagını düşünmüyorum 16 ram takmak çok mantıklı olabilir

Cihazı amazondan aldım aldıktan 1 gün sonra tükendi zaten çok uygun a geldi sogotucu takmak ram takmak ssd takmak bozmuyor ama termal macun vb degiştirmek bozuyor eger bir şey olursa söküp gönderin sıkıntı çıkacagını düşünmüyorum 16 ram takmak çok mantıklı olabilir
beymende 65k beymen güvenilir mi? sizce

Geri