🔥İndirim Huawei Freebuds Pro 5 7900₺

Tamam balabanköfte açtığın her indirimi savunup seni pohpohlayacağız oww yeahhhh süper huawei çin markası omeygattt mük kulaklık.
İkisini de kullanmışmış telefonunun markası ne alt sınıf tabaka seni
Konuyu şu arkadaş yüzünden doğru düzgün okuyamadım bile. Bu tarz insanlar nasıl hala barınabiliyor bu forumda anlamıyorum.

Adam indirim paylaşmış ve paylaştığı kulaklık gerçekten Airpods pro 3'ten daha iyi. Ve bunu kendi kafasına göre değil kanıtlarla anlatıyor buna rağmen karşılaştığı üslup bu. Gerçekten garip insanlar var.

Bu kadar sorunlu herifi bir konu altında görmemiştim uzun zamandır.

İndirime gelecek olursak çok bi indirim yok 200tl gibi bi indirim var.

Kulaklığa gelecek olursak uygun Huawei tablet/telefonlar ile kullanıldığında 2.3mpbs ses aktarım hızına kadar ulaşabiliyor. Neredeyse kayıpsız ses. Ldac 990kbps civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. Ses kalitesi vs zaten muazzam. Freebuds 6'nın yanına ekleyeceğim yakın zamanda.

ekosistem için samsung buds 4 pro almayı düsünuyorum, bu iki kulaklik arasinda belirgin farklar var mı hangisi daha iyidir

deneyimlediniz mi bilmiyorum ama kötü bir kulaklik degil buds 4 pro
eğer samsungtaki ek özellikler lazımsa (bildirim okuma vs) ve çoklu cihaz desteği olmaması sıkıntı yapmayacaksa samsung alabilirsin bende buds 4 pro var güzel ama ses kalitesi olarak anc olarak aşırı aşırı bi beklentim yoktu
mesela otobüste kullanacak olursam yanımda normal ses düzeyinde konuşan kişileri gram duymuyorum ama kapı açılıp kapanma sesi falan geliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

neyde test ettin? :kizginpeepo:
16 proda yazmış

picky audio iyi değil
bu kral test ediyor ama şöyle bir durum var 6 aydan beri airpods 3-4 firmware güncellemesi aldı, ANCsi çok daha iyi bir hale geldi.

İkisini de iphone da
huawei'ye kötülük yapmışsın, iphonelar LDAC desteklemiyor AAC var sadece.

iphone kullanıyorsanız airpodsta kalın, android kullanıyorsunuz airpods'a bakmayın :kekw:

Geri