I5-4460s Oyun Önerisi - 3 Kişilik

Yusuf B.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
208
İşlemci: Intel Core i5-4460S
Ekran Kartı: Intel HD Graphics 4600 (entegre)
RAM: 4 GB
İşletim Sistemi: 64-bit Windows

arkadaşın sistemi böyle, 3 kişi ne oynayabiliriz. Şuan da sadece lol oynuyoz. Önerisi olanları bekliyorum

Left4 dead2 veta craftrise (Minecraft tarzı ama online bedwars skywars fln var rahat açar pc) geliyor aklıma.
3 kişilik demesen Assisan cread veya batman arkham serisinden oyun önerebilirim ama onlarda offline hikayeli oyun.
Left4 dead2 arkadaşlarınla aktif oynayacaksan güzel zaman geçirebileceğiniz bi oyun öneririm.
Ayrıca "Muck" diye bi oyun da var steamda ücretsiz oda hayatta kalma oyunu onnline da girebilirsin ama oyun ingilizce biraz arkadaşlarla gameplay izlemenizi öneririm oyunu bitirmek için.

İşlemci: Intel Core i5-4460S
Ekran Kartı: Intel HD Graphics 4600 (entegre)
RAM: 4 GB
İşletim Sistemi: 64-bit Windows

arkadaşın sistemi böyle, 3 kişi ne oynayabiliriz. Şuan da sadece lol oynuyoz. Önerisi olanları bekliyorum
Arkadaşa de de bir update atsın şu sisteme bunla nasıl oyun oynuyor 😀

kuzenim alacak ben değil, 125cc alır ve ya ruhsatta 125 olan 250cc lik cg lerden alabilir
Tercihinize bişey diyemem bende bi motor sevdalısıyım hocam ama bu motora yatırım yapmayın kafanızı gözünüzü yararsınız
Kask dışında mont pantolon giyseniz bile mont pantolon cesetinizi korur sadece

Crab game
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Blazing sails
blazing iyi gib online mı oyun

Tercihinize bişey diyemem bende bi motor sevdalısıyım hocam ama bu motora yatırım yapmayın kafanızı gözünüzü yararsınız
Kask dışında mont pantolon giyseniz bile mont pantolon cesetinizi korur sadece
kanka kuzen kiliste şehrin yarısından çoğu full motor istesende hız yapamazsın zaten, motor öyle kafa göz yaran bir şey değil kullanamayan andavalsan ve ya trafikte bir hırta denk gelirsen öyle bir şey olur sadece

blazing iyi gib online mı oyun

kanka kuzen kiliste şehrin yarısından çoğu full motor istesende hız yapamazsın zaten, motor öyle kafa göz yaran bir şey değil kullanamayan andavalsan ve ya trafikte bir hırta denk gelirsen öyle bir şey olur sadece
Blazing başta çok saran mükemmel oyun ama günde çok fazla oynarsan sıkar

Blazing başta çok saran mükemmel oyun ama günde çok fazla oynarsan sıkar
Online oyun

Geri