🔥İndirim Beitong Gamepad İndirimleri Kp20 1.499 TL

@darktower hocam bana da Kp70 geldi dün. kullanırken ilk dikkatimi çeken ilk şey sol stick'in sertliği ile sağ stick'in aynı değil. aynı seviyede olsa bile sol stick daha sert. Sende de bu durum var mı?
Bana aynı geldi, bir fark hissedemedim. Sertlik ayarını kontrol edin hizalı olsun. Gerçi hiç kurcalamadım nasıl ayarlanıyor bilmiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Uygulamayı yükledikten sonra, kablo ile bağlayıp güncellemesini yaptınız mı? Bir de uygulamada oyuna göre modlar var, belki o modlardan birini seçmişsinizdir. Modlara göre sertlik değişiyor mu gerçi pek anlamadım.

Bana aynı geldi, bir fark hissedemedim. Sertlik ayarını kontrol edin hizalı olsun. Gerçi hiç kurcalamadım nasıl ayarlanıyor bilmiyorum.

Uygulamayı yükledikten sonra, kablo ile bağlayıp güncellemesini yaptınız mı? Bir de uygulamada oyuna göre modlar var, belki o modlardan birini seçmişsinizdir. Modlara göre sertlik değişiyor mu gerçi pek anlamadım.
sol stick biraz sıkı modda iken fifa oynadım sol parmağım yorulmuş da olabilir :D

Hocam bende benzer bir sorun yaşıyorum beitong kp20 de. Yeni elime geçti gamepad. Jiroppskopu sadece yazılımının içindeki motion sensor mapping kısmında joystik yada button seçeneğini aktif ettiğimde çalışıyor görünüyor, yani joystick hareketi olarak kullanabiliyorum sadece, onu kapatınca hiçbir oyunda yada test sitesinde algılanmıyor, nasıl çözerim bu sorunu, switch moduna aldığımdada bluetoothla da bağlanmıyor pcye.
Cihaz bende olmadığı için çalışma şeklini hiç bilmiyorum. Sadece web siteleri gyro algılama konusunda epey eksikler genelde dualsense için optimize edilmişler. Gyro kısmını Steam kontrolcü sekmesinden bakın. Ayrıca Switch modu dışında gyro verisi muhtemelen taşımaz zaten.

KP70 kullanan arkadaşlara bir ricam var. Stick tension (analog sertliği) ayarını en yüksek seviyeye getirip analoğu her yöne, özellikle de çapraz açılara doğru hareket ettirebilir misiniz? Sürtünme, takılma veya gıcırdama benzeri bir ses ya da his oluşuyor mu, merak ediyorum.

Benim cihazımda bu sorun ortaya çıktı ve bununla ilgili bir konu da açtım. Bu paylaşımı reklam amacıyla değil, tamamen aynı problemi yaşayan başka kullanıcılar varsa fark edebilsin ve kimse mağdur olmasın diye yapıyorum. Kontrol edip deneyimlerinizi paylaşırsanız hem benim hem de diğer KP70 kullanıcıları için oldukça faydalı olur.

KP70 geldi de bunun kutusu fiyatına göre çok ucuz kalmış ya. İçinden ucuz bluetooth kulaklıklarda çıkan beyaz ve hafif kokan plastiklerde (koku gitsin diye en azından delik açmışlar kutuya) alıcı, kablo, iki tane yedek stick ve arka metal tuşları çıktı. Galiba bu ürünün DOCK'unu da firma satıyormuş, ama yerelde yok. D10 dockuna alıcı takıp, şarjda bırakmak çok konforluydu ya. İncehesap kesin sonradan getirip ekstra harcama da çıkaracak.

Bir de kasa önü ve arkasına alıcı takmayı sevmiyorum, evde uzatma kablosu var ama bulmam imkansız gibi. Yine ek bir harcama çıktı, kabloyu masa üstüne getirip alıcıyı ona takacağım.

Ben kesinlikle bu kadar pahalı bir ürünün, fiyatının kırılması için böyle bir kutu ile gelmesini saçma buldum ya. Daha denemedim, ama hazır modlar arasında geçince tetiklerin falan basımları değişiyor. Ele oturuşu falan da Xbox 9. Nesil ve EasySMX D10 göre daha iyi. Işığı tamamen kapatmanın yolları da var, ama sol ve sağ için olan yol bayağı amele işi olmuş ve açıkçası tamamen kapanıyor mu anlamadım. Zaten göz aldığından sevmiyorum da, ortadaki ışığı profili belli ettiğinden düşükte tuttum.

Alıntıyı görüntüle

Videolarda da bu kısımın çıktığını gösteriyorlardı. İncehesap umarım böyle bol bol faceplate getirir ve satar. Hatta firma ile anlaşıp, bize özel tasarımlar güzel olabilir.

Kısaca ilk bakış olarak ben ürünü beğendim, kesinlikle kullandığım diğer gamepadlere göre fark var. Biraz oyun girip test edeceğim.

Alıntıyı görüntüle
Kutu konusuna katılıyorum hocam. En azından biraz daha cafcaflı bölmeli bişey olsaydı. Firmanın high end ürününü böyle kötü kutulaması kötü geldi bana da. Ama kol cayır cayır ben acayip beğendim.

KP70 kullanan arkadaşlara bir ricam var. Stick tension (analog sertliği) ayarını en yüksek seviyeye getirip analoğu her yöne, özellikle de çapraz açılara doğru hareket ettirebilir misiniz? Sürtünme, takılma veya gıcırdama benzeri bir ses ya da his oluşuyor mu, merak ediyorum.

Benim cihazımda bu sorun ortaya çıktı ve bununla ilgili bir konu da açtım. Bu paylaşımı reklam amacıyla değil, tamamen aynı problemi yaşayan başka kullanıcılar varsa fark edebilsin ve kimse mağdur olmasın diye yapıyorum. Kontrol edip deneyimlerinizi paylaşırsanız hem benim hem de diğer KP70 kullanıcıları için oldukça faydalı olur.
İkisini de max aldım gıcırdama, ses veya takılma yok. Yuvarlak çizdim, her yöne olacak şekilde aşağı, yukarı, sol, sağ, çaprazlara hareket ettirdim hayır. Sert olduğundan sadece hissi değişiyor. Gıcırtı ve ses yok.

Kutu konusuna katılıyorum hocam. En azından biraz daha cafcaflı bölmeli bişey olsaydı. Firmanın high end ürününü böyle kötü kutulaması kötü geldi bana da. Ama kol cayır cayır ben acayip beğendim.
EasySMX D10 da almıştım önceden, onun da kutusu küçüktü. Kutu minimal olsun sorun yok. İçindeki parçaları koydukları poşetler kötüydü, bir de insan bu fiyatta yedek bir dpad falan bekliyor en azından ya. Bir tane yedek bir tane de altıgen olmayan. Dock falan ayrıca satılıyormuş galiba, umarım incehesap getirir. Hatta soracağım, alıcıyı kasaya takmayı pek sevmiyorum.

Hocam almışken KP40 almak daha mantıklı. Daha sorunsuz gelişmiş bir model.
Bütçemi şuan aşıyor hocam ya kp40. bide elimde 8bitdo ultimate 2c ve secuzi lıg diye bı gamepad var. kp20 alırsam pişman edecek bişey ise hiç almayayım.

İkisini de max aldım gıcırdama, ses veya takılma yok. Yuvarlak çizdim, her yöne olacak şekilde aşağı, yukarı, sol, sağ, çaprazlara hareket ettirdim hayır. Sert olduğundan sadece hissi değişiyor. Gıcırtı ve ses yok.

EasySMX D10 da almıştım önceden, onun da kutusu küçüktü. Kutu minimal olsun sorun yok. İçindeki parçaları koydukları poşetler kötüydü, bir de insan bu fiyatta yedek bir dpad falan bekliyor en azından ya. Bir tane yedek bir tane de altıgen olmayan. Dock falan ayrıca satılıyormuş galiba, umarım incehesap getirir. Hatta soracağım, alıcıyı kasaya takmayı pek sevmiyorum.
Ben de bunu anlamıyorum. Yurtdışında bunları bundle olarak satıyolar. Bu cihazın videolarında da ekstra 2 dpad ekstra arka makro tuşları vs vardı. Standlı bundle yapsalar onu alırdım ben de. Hem Dualsense hem de bu kol için 3D printer'dan çıkma bir tane stand aldım bu yüzden.

Kp70 kullanan arkadaşlar kol ağır mı? Xbox koluna göre şekli-tutuşu nasıldır daha mı küçük daha mı büyük?

Kp70de çok fazla donanım var ama ağırlıktan çekindim biraz herhalde ağır geliyodur ele 1-2 saat kullanımdan sonra.

@darktower @meyvesuyu

Xbox koluna çok yakın ergonomi ve boyut olarak, çok az daha büyük olabilir. Elimdeki diğer kollardan daha ağır ama bende yorgunluk veya rahatsızlık yaratmadı saatlerce kullanım ardından.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,231,932
Üyeler
200,806
Son üye
ozeman43

Geri