2k OLED Monitör Önerisi

Oguzhansah

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,692
Bir arkadaş bunu önermişti özellikleri bayağı iyi gözüküyor. Bütçe üste çıkmadan farklı fikri olan varsa dinlemek isterim yoksa alacağım

İleriye yönelik düşünürsen 4K alman daha mantıklı olur.

1 aydır Rog XG27AQDMGR kullanıyorum. Glossy Oled çok büyük fark yaratıyor bence Yarı Mat oledlere göre. Çok memnunum

1 aydır Rog XG27AQDMGR kullanıyorum. Glossy Oled çok büyük fark yaratıyor bence Yarı Mat oledlere göre. Çok memnunum
35K gösteriyor. O bütçeye çıksam 4K var aslında bu kadar çıkmak istemiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Amazonda 28 gördüm şimdi ama yine de 4000 daha çıkarsam 4Kya kadar gider bu o yüzden oynatmasam daha iyi

f/p oled arıyorsunuz anlaşılan.2k oledlerin iyi panelleri 4k oledlere yakın fiyat maalesef.Eğer nakit şansınız varsa 2.el temiz garantili ürün baksanız çok daha iyi

f/p oled arıyorsunuz anlaşılan.2k oledlerin iyi panelleri 4k oledlere yakın fiyat maalesef.Eğer nakit şansınız varsa 2.el temiz garantili ürün baksanız çok daha iyi
Bilmediğimden soruyorum ama attığım ürün 24K f/p oled kategorisinde mi oluyor?
İkinci el istemiyorum taksitli alacağım.
Attığım alınmaz mı sizce

Bilmediğimden soruyorum ama attığım ürün 24K f/p oled kategorisinde mi oluyor?
İkinci el istemiyorum taksitli alacağım.
Attığım alınmaz mı sizce

Oled konusunda ancak kendime yetecek bilgim var.Buraya baksanız daha iyi olur

Oled konusunda ancak kendime yetecek bilgim var.Buraya baksanız daha iyi olur
Bu listeye bakınca 10K daha verip 4K monitör almak daha mantıklı geliyor iyice karıştırdı

@Tayfunns LGyi siz önermiştiniz ama 4K daha mantıklı da demiştiniz.
https://amzn.eu/d/0i0ZS8i1 Araştırınca bunu önerdiler genelde fikrin nedir? Depo ürünü 33kya geliyor almayı düşünüyorum

Son düzenleme:
Bu listeye bakınca 10K daha verip 4K monitör almak daha mantıklı geliyor iyice karıştırdı

@Tayfunns LGyi siz önermiştiniz ama 4K daha mantıklı da demiştiniz.
https://amzn.eu/d/0i0ZS8i1 Araştırınca bunu önerdiler genelde fikrin nedir? Depo ürünü 33kya geliyor almayı düşünüyorum
Depodan oled alınmaz.

Bence madem alacaksın giriş seviyelerine bulaşmayın. 2K üst seviye oledler 4K fiyatına yaklaşıyor olabilir ama 4K’nın giriş seviyesine ulaşıyordur. 2K’da karar kılmışsın bütçende el veriyorsa giriş seviyesinden uzak durun. Çünkü üst seviye hem parça kalitesi olarak hem genel kalite olarak daha iyidir ve arıza çıkarma durumu çok daha düşük oluyor.

Bence madem alacaksın giriş seviyelerine bulaşmayın. 2K üst seviye oledler 4K fiyatına yaklaşıyor olabilir ama 4K’nın giriş seviyesine ulaşıyordur. 2K’da karar kılmışsın bütçende el veriyorsa giriş seviyesinden uzak durun. Çünkü üst seviye hem parça kalitesi olarak hem genel kalite olarak daha iyidir ve arıza çıkarma durumu çok daha düşük oluyor.
Açıkçası 25K üstüne çıkmak gibi bi niyetim çok yok ama 9070XT için 4K alırdım diyorlar araştırdığım kadarıyla. 35K civarı bi 4K almak mı 25K civarı bi 2K mı hala karar veremedim. Bu bütçe arttırma olayı bitmeyen bir durum olduğu için 2K alıpta geçebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,231,932
Üyeler
200,806
Son üye
ozeman43

Geri