theGladyator01
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,122
UlaHayaaaaaaaaat
Neden bu konuya mesaj atıp en üste çıkartıyorsunki ?????UlaHayaaaaaaaaat
1 sayfa geriye gidersen üste çıkartan adam bu değilNeden bu konuya mesaj atıp en üste çıkartıyorsunki ?????
Şu düşük zeka formunu direk banlayın mesela konu hortlatmaktan yaş zaten 11 falanLan oln keske bu fiyatlar olsa keşkeee
yüksek ihtimal öyledirde ban bence fazla oldu küçüksede hatasını yaptı birdaha yapmaz heralde diye düşünüyorumŞu düşük zeka formunu direk banlayın mesela konu hortlatmaktan yaş zaten 11 falan
Allah cevizini versin aklım çıktıLan oln keske bu fiyatlar olsa keşkeee
Sen neden cevap vererek tekrar üste çıkmasına sebep oluyorsun ki???Neden bu konuya mesaj atıp en üste çıkartıyorsunki ?????
Bu arada doğru söylüyorlar. Bunu 2025 de daha ucuza aldım. Tabi şuan 7500 liraya bulsan "bedava" diyen bile olacaktır. İnsanlar 32gb 6000mhz cl30 ramin 4500tl olmasını pahalı buluyor. Acaba rüya mı görüyorum falan derken son sayfalara doğru durumu farkedebildim. Sabah sabah yeni uyanmışken şöyle şeyler yapmayın lütfen
Geçen sene aldığım oem sistemin içindeki ramin değeri. 32gbBu arada doğru söylüyorlar. Bunu 2025 de daha ucuza aldım. Tabi şuan 7500 liraya bulsan "bedava" diyen bile olacaktır Alıntıyı görüntüle