predator helıos neo kullanıcısı olarak soyluyorum sıvı metal sogutma cok ayrı bir dunya . sogutması harıkaşuan listemde 1.sırada acerin 2. önerdiğiniz var ama ben ilk defa laptop alacagım icin çok bilgim yok, o modelde 8gb vram alinmaz bu fiyata dediler o yüzden tedirgin oldum. farklı markalara da okeyim acere bağli degilim acer modelini oled ekranlı diye tercih ettim. göze güzel hitap etsin diye .
https://www.epey.com/laptop/karsila...y-002-32_asus-rog-strix-g16-g614pm-s5062hmf5/predator helıos neo kullanıcısı olarak soyluyorum sıvı metal sogutma cok ayrı bir dunya . sogutması harıka
Bilgisayar mühendisliği için çok değil mi o ya110.000tl bütcem var bilgisayar muhendisliği okuyacagım her türlü oyunu oynamayı da severim (lol,valo,rdr2,ark,cyberpunk).
hem görüntü kalitesi güzel olsun hem hic sorun cıkarmasın en iyi ne alabilirim bu fiyata.
predetordeki oled acaba sıkintı yasatır mi onu sorguluyorum yaiçlerinde en kotu ıslemcı asusta . kalıtelı ama bence geç.
gamegaraj slayer 9955hx3d işlemciye paran yeterse kesınlıkle onu al . eger hx3d ye butcen cıkmazsa predatore aban. bendekı ıslemcı ıle aynı memnun kalırsın .
almısken alayim her seyi yapayim diyorumBilgisayar mühendisliği için çok değil mi o ya