Beitong Kunpeng 70 – İlk İzlenim

Aradaki fiyat farkına değmez. Şuan bu ürün Yurtdışı fiyatından daha ucuza ve garantili.
İkiside premium ürün segmentinde malzeme kalitelileri bayağı iyi.

Apex 5
-yazılım yönünden daha olgun.
-analog gecikmesi daha iyi.
-ilk parti ürünlerde arka pedallarda sorun yaşayanlar çok.

KP70
-Micro Switch tetik modu mevcut.
-analog gerginlik ayarı daha pratik.

Bu fiyata KP70 alınır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Biliyorum fakat site hakkında olumsuz çok yorum var.
Tamam hocam, teşekkür ederim. Büyük ihtimalle KP70 alacağım. Fakat aklıma takılan bir konu var. Hepsiburada'da bir kullanıcıya kutusu açılmış ürün gönderildiğini gördüm. Bana da ikinci el ya da daha önce açılmış bir ürün gelirse bunu nasıl anlayabilirim? Kontrol etmem gereken noktalar nelerdir?

Tamam hocam, teşekkür ederim. Büyük ihtimalle KP70 alacağım. Fakat aklıma takılan bir konu var. Hepsiburada'da bir kullanıcıya kutusu açılmış ürün gönderildiğini gördüm. Bana da ikinci el ya da daha önce açılmış bir ürün gelirse bunu nasıl anlayabilirim? Kontrol etmem gereken noktalar nelerdir?
Kutunun daha önce açılıp açılmadığını büyük ihtimalle anlarsınız. Süngerlerin yerleşimi, poşetin durumu ve kutunun iç düzeni buna dair fikir verir.

Aradaki fiyat farkına değmez. Şuan bu ürün Yurtdışı fiyatından daha ucuza ve garantili.
İkiside premium ürün segmentinde malzeme kalitelileri bayağı iyi.

Apex 5
-yazılım yönünden daha olgun.
-analog gecikmesi daha iyi.
-ilk parti ürünlerde arka pedallarda sorun yaşayanlar çok.

KP70
-Micro Switch tetik modu mevcut.
-analog gerginlik ayarı daha pratik.

Bu fiyata KP70 alınır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Biliyorum fakat site hakkında olumsuz çok yorum var.
Gelmiş stoğa da pahalı anca Ekim gibi alabilirim.

Hocam merhaba, KP70'im elime ulaştı. Stick tensionu en yükseğe aldığımda analoğu sağ üst köşeye ittiğimde anormal bir sürtünme ve ses geliyor. Sizce bu kronik bir durum mu, yoksa bana denk gelen bir kusur mu?

Hocam merhaba, KP70'im elime ulaştı. Stick tensionu en yükseğe aldığımda analoğu sağ üst köşeye ittiğimde anormal bir sürtünme ve ses geliyor. Sizce bu kronik bir durum mu, yoksa bana denk gelen bir kusur mu?
Merhaba, yarın dener söylerim ama böyle bir şey olmaması lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,233,992
Üyeler
201,376
Son üye
ayaz627636726355372626266
Geri