Cashback Veren Banka Kartı Lazım

Sevinç1507

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,746
Arkadaşlar selam trendyol , hb , steam ve epic'de cahsback veren kart lazım nays gibi . Böyle bir kart var mıdır ? Paycell'e baktım ama hem hb yok hem trendyol kampanyası nays gibi değil

Arkadaşlar selam trendyol , hb , steam ve epic'de cahsback veren kart lazım nays gibi . Böyle bir kart var mıdır ? Paycell'e baktım ama hem hb yok hem trendyol kampanyası nays gibi değil
Paycell var steama epic e trendyola falan veriyor ama ben indirdiğimde para yükledim benden 20₺ inaktif kart ücreti aldı kapattım hesabı tilt oldum, ondijital var onda da sürekli çökme sorunları yaşıyorum nays gibisi çok zor ama onlara bakabilirsin istersen

Tamiye bakabilirsin 1500tl harcamaya 200tl veriyor Onun dışında çoğu bankanın cüzi miktarlarda cashback kampanyası oluyor.

Sipay var ama şu an kampanyalardan yararlanılabiliyor mu bilmiyorum, denetimdelerdi, geçmişler, para yükleme, transfer, ödeme yapma, harcama aktif ama kampanyalar şu an aktif olmayabilir.

Tamiye bakabilirsin 1500tl harcamaya 200tl veriyor Onun dışında çoğu bankanın cüzi miktarlarda cashback kampanyası oluyor.
hocam tamiden 5 kuruş alman için minimum 5000tl harcaman lazım anlaşılan . Her kampanyayada absürt limit koymazsın ya

Paycell var steama epic e trendyola falan veriyor ama ben indirdiğimde para yükledim benden 20₺ inaktif kart ücreti aldı kapattım hesabı tilt oldum, ondijital var onda da sürekli çökme sorunları yaşıyorum nays gibisi çok zor ama onlara bakabilirsin istersen
hocam ondijitalin daha sitesinin görselleri yavaş yükleniyor ayrıca e ticaret platformları hak getire

Steam, Epic Games, Spotify, YouTube için Paycell ideal. Trendyol indirimi ise şu kadar harca ₺80 tekrar şu kadar harca ₺120 gibi. Trendyol tarzı sitelere cashback pek vermiyorlar. Forumu takip edip kupon ve indirim kovalamak gerekiyor.

hocam ondijitalin daha sitesinin görselleri yavaş yükleniyor ayrıca e ticaret platformları hak getire
Evet bende ondan bahsettim çok sorun var 6 gündür dekont almaya çalışıyorum alamıyorum uygulamadaki şeyler de yüklenmiyor

papara ve nays gibi gelmez bence. şuan cashback verenler hem bu ikisi kadar yeri desteklemiyor hem de alt limitleri yüksek verdiği az

Yani pekte abartı bi limit değil bence ne alsan 1000tl falan tutuyo zaten
hocam ben öğrenciyim ama aile evinde olduğumdan büyük ölçekli market alışverişim yok o yüzden 1000tl limit olayı bana yaramaz
kıyafet ise benim en pahalı alımım 600tl'dir üstüne hiç çıkmadım , hep pazar takıldım . 2000 kağıt bana gene fazla
Anca online platformlara gelince iş mantıklı ama bende onları aramıyordum .

Geri