Öneri Cs2 Envanterimi Satıp Ekran Kartı Alıyorum Öneri Lazım..

200hz teklif edebilirler ancak kanunen siz haklı olursunuz.
Tamamdır teşekkür ederim. Fatura fiyatı olarak 7.5K gözüküyor acaba dedim fatura fiyatı mı baz alınıyor yoksa özellikleri mi tam çözemedim yine de sorayım dedim.

2. El Nitro+. Nvidia'nın yazılımdan nefret eder oldum benim sistemimde klip sorunları yaşıyorum 1 dakika üstü klip bozuk alıyor, bir de sitelere göre klip kapaması çıldırtıyor artık.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şöyle diyeyim benim modelim 240Hz modeli ve eski bir model 2024 yılı çıkışı. Artık satışı yok. 240Hz ya da üstü vereceklerse 300Hz kalıyor elde. Bana 200Hz teklif ederler mi düşünüyorum sadece.
2.el bilgim yok hocasm temizliğinden emin ise alınabilir

Geç cevap veriyorum kusura bakmayın. Custom OS kastım. Linuxun çeşitleri veya Windows indirdikten sonra ReviOS, AtlasOS gibi hafif değiştirilmiş windows modelleri kullanmak. 9000 serisi düz windowsda baya arızalı çalışıyor desem yeridir. Custom OS kurduğumdan beridir bu kadar stabil ve düzgün çalıştığını görmedim AMD nin. Kime 9000 serisi önerirsem yanında custom OS kurmasınıda özellikle sölüyorum. Yoksa ekran kartı deneyimi aşırı rezil oluyor AMD tarafında.
Oyun oynuyorum özellikle LoL ve PUBG ve bf6 hangisini önerirsiniz ve nasıl yükleyebilirim? Linux ta galiba oyun oynanmıyor.

Evet kartı zaten Sapphire Nitro+ almayı ya da bulursam Red Devil almayı düşünüyorum. Devasa kocaman bir kart istiyorum :kekw: Şimdilik performansı yeter benim için daha sonraları olmadı Nvidia'ya geçerim geri.
Laptop bakıyorum eğer alırsam sen de almamış olursan daha kartı benim kırmızı şeytani paslarim sana usta anlaşırsak.

Oyun oynuyorum özellikle LoL ve PUBG ve bf6 hangisini önerirsiniz ve nasıl yükleyebilirim? Linux ta galiba oyun oynanmıyor.

Laptop bakıyorum eğer alırsam sen de almamış olursan daha kartı benim kırmızı şeytani paslarim sana usta anlaşırsak.
Hayda Red Devil mı var sende?

ReviOS aktif kullanıyorum. hiçbir problem çıkarmadı ve baya güzel. Farklı modelleride var ama kendi kullandığımı önermek daha mantıklı olur. kurulumuda basit. youtubede guide var. kısaca açıklamak gerekirse windows formatını atın ardından gerekli kurulum dosyasını ve ReviOS dosyasını githubdan indirin ve kurun.

@Hasbatuz Videoda AME-Beta yazan ve ReviOS olanları formattan sonra indirip kurun. Videodaki seçenekleri benzer şekilde işaretlerseniz problem çıkmaz. kurarken tek tavsiyem asla Disable Defender yapmayın Defender açık kalsın. bilgisayarınızı direk açık hedef haline getirebiliyor. onun dışı size kalmış kurulumu. Firefox ve Brave olarak 2 ana tarayıcı seçeneği sunuyor Edge silme karşılığında. eğer Opera falan kullanıyorsanız ayrı olarak indirmeniz gerekicek. ben Brave kullanmayı daha çok sevdiğimden bana sıkıntı yaratmıyor. hiç şans vermediyseniz Braveye şans vermenizide ayrıca öneririm. Chromium tabanlı olduğu için eklenti falanda rahatça ekleyebiliyorsunuz. @Clyde sizde aynı şekilde videodaki seçenekleri seçip ilerleyerek kurabilirsiniz.

@Hasbatuz Videoda AME-Beta yazan ve ReviOS olanları formattan sonra indirip kurun. Videodaki seçenekleri benzer şekilde işaretlerseniz problem çıkmaz. kurarken tek tavsiyem asla Disable Defender yapmayın Defender açık kalsın. bilgisayarınızı direk açık hedef haline getirebiliyor. onun dışı size kalmış kurulumu. Firefox ve Brave olarak 2 ana tarayıcı seçeneği sunuyor Edge silme karşılığında. eğer Opera falan kullanıyorsanız ayrı olarak indirmeniz gerekicek. ben Brave kullanmayı daha çok sevdiğimden bana sıkıntı yaratmıyor. hiç şans vermediyseniz Braveye şans vermenizide ayrıca öneririm. Chromium tabanlı olduğu için eklenti falanda rahatça ekleyebiliyorsunuz. @Clyde sizde aynı şekilde videodaki seçenekleri seçip ilerleyerek kurabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim deneyeceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,186
Üyeler
200,865
Son üye
2yıldanberiyideğil

Geri