Dying Light 2 Türkçe Olmama Sorunu

kratos15

80+
Reaksiyon skoru
0
arkadaşlar dying light 2 yi steamden aldım ama oyunun içinde herhangi bir dil menüsü yok steamin özellikler kısmından türkçe seçili ama hala oyun ingilizce baya baktım bazı dosyalar bulmamız ve onun içinde englishi turkısh yapmamız vs gerekiyormuş ama bu dosyaların hiçbiri ben de kesinlikle yok her tür dosyay baktım yakın zamanda bu oyunu türkçe yapmış bir arkadaş varsa bana yardımcı olabilir mi

Şurada derki

Steam sürümünde normalde sadece Steam > Kütüphane > Dying Light 2 > Özellikler > Dil > Türkçe seçmeniz yeterli olmalıdır; oyun Türkçe arayüz ve altyazıyı resmi olarak destekliyor. Eğer bu işe yaramıyorsa dosya düzenlemek yerine kurulumda bir sorun olabilir.

Şurada derki

Steam sürümünde normalde sadece Steam > Kütüphane > Dying Light 2 > Özellikler > Dil > Türkçe seçmeniz yeterli olmalıdır; oyun Türkçe arayüz ve altyazıyı resmi olarak destekliyor. Eğer bu işe yaramıyorsa dosya düzenlemek yerine kurulumda bir sorun olabilir.
Valla hocam ben de onu anlamadım bir türlü ne yaptıysam olmadı her şeyde türkçe seçili ama türkçe olmuyor bir türlü silip tekrar yüklemeyi deneyim bari

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,186
Üyeler
200,865
Son üye
2yıldanberiyideğil

Geri