🔥İndirim Darmoshark M3 V2 8k Mouse 1999 TL

ahmttunc

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,801

İçinden 8000 hz dongle çıkıyor ve PAW3395 sensör var. Realtek MCU ve Huano Blue Shell Pink Dot switch kullanılmış. Malzeme kalitesi güzel.

İyi midir?

scyrox v6 kullanıyordum satın alalı 6 ay olmamasına rağmen batarya sağlığı gözle görülür şekilde düştü. bunun da pili hakkında yorum yapabilecek kullanan kişiler var mıdır acaba? faremi değiştirmeyi düşünüyorum fakat sonucu yine aynı olacaksa biraz erteleyip pahalı bir model alma kanaatindeyim.

8000 hz şart değil ise atk a9 plus öneririm

800 mah batarya var 3950 Ultra sensör

Ben Bloody R73 Ultra aldım. W95 Max alacaktım ancak bu itopya'da bayağı indirime girmiş. 2015'den beridir V7MA kullanıyordum, bozulunca buna geçtim. Gelsin de bir bakayım, ona göre öneririm.

Bedava
Yenür

Ben kullandım bu mouse'u ve çok memnundum. Hatta TR'ye yeni geldiğinde aldığım firma bile yazılımını bulamıyordu. Sonra ilettiler tabii. Ben yazılımını yabancı bir forumdan bulmuştum. Şimdi gerçi bulunabiliyordur. Konforlu ve güzel bir mouse, ancak artık Asus'a geçtim...

scyrox v6 kullanıyordum satın alalı 6 ay olmamasına rağmen batarya sağlığı gözle görülür şekilde düştü. bunun da pili hakkında yorum yapabilecek kullanan kişiler var mıdır acaba? faremi değiştirmeyi düşünüyorum fakat sonucu yine aynı olacaksa biraz erteleyip pahalı bir model alma kanaatindeyim.
Ben de aşağı yukarı aynı süreden beri kullanıyorum bende sorun yok valla. Kaç hz de oynuyorsun hocam sen?

Ben Bloody R73 Ultra aldım. W95 Max alacaktım ancak bu itopya'da bayağı indirime girmiş. 2015'den beridir V7MA kullanıyordum, bozulunca buna geçtim. Gelsin de bir bakayım, ona göre öneririm.
Makro vb. için Bloody almayı anlarım da, diğer kablosuz ürünlerinde kullandıkları sensör 1-2K Hz bile istikrarlı veremiyor. İade etmenizi öneririm, bence yerelde de kalitesine göre pahalı satılıyor. Bir ara makrodan dolayı eski modelleri çok yaygındı. Ama sonradan ilgi dağılınca getirmeyi de bıraktılar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben de aşağı yukarı aynı süreden beri kullanıyorum bende sorun yok valla. Kaç hz de oynuyorsun hocam sen?
Bende de Scyrox V8 var, 6 aydan fazla olmuştur. Pil performansı bende de düştü. 1K Hz ve Comp modu açık kullandım hep.

Geri