Bf1 Uçak Nasıl Kullanılır?

Reaksiyon skoru
128
Merhabalar dostlar BF1'de bende Türk Yıldızları gibi uçak sürmek istiyorum fakat ne denersem deniyim olmuyor simulasyon aleti bile aldım fakat olmuyor ince bir tricki mi var yardımcı olursanız sevinirm

Bak aklıma gene o namussuz uçak kullananlar geldi oyundan soğuttulardi beni. Gerçekten zor sürekli oynayacaksın başka yolu yok

Bak aklıma gene o namussuz uçak kullananlar geldi oyundan soğuttulardi beni. Gerçekten zor sürekli oynayacaksın başka yolu yok
Kanka yok böyle bir şey oyun oynatmıyor bazıları adım atamıyorsun yıllardır çözemedim tak etti

Sete gerek yoktu yocam abartmışsınız biraz kontrolleri kendinize göre ayarlayacaksınız ben mouse kullanmadan tek el ile dehşet saçardım mape eskiden, ama özel ayar çok çok önemli dediğim gibi

Sete gerek yoktu yocam abartmışsınız biraz kontrolleri kendinize göre ayarlayacaksınız ben mouse kullanmadan tek el ile dehşet saçardım mape eskiden, ama özel ayar çok çok önemli dediğim gibi
1786202284095.webp

bundan aldım

Uçak kullanıyordum 150 seviye 50 seviye pilot olan adam beni it dalışında alıp bağırtma dedi anasına bacısına sövecektim zor tuttum kendimi

Bombardıman uçağı sanırım en iyisi olabilir. Mouse hassasiyetini arttırdın mı yeter çok rahat sürersin. Tabi diğer uçaklar biraz daha zor onlara bir şey diyemeyeceğim.

BF1 de ben hep uçakçı olmuşumdur arkadaşımda tabi haliyle çok özeniyordu rica etti bi video çekmemi istedi. Bildiklerimi becerebildiğim kadar anlatmaya çalıştım. Tabi ben öyle dört dörtlük bi pilot değilim ama sana fikir vereceğine de eminim.

Bombardıman uçağı sanırım en iyisi olabilir. Mouse hassasiyetini arttırdın mı yeter çok rahat sürersin. Tabi diğer uçaklar biraz daha zor onlara bir şey diyemeyeceğim.
Bombardıman uçağı eğer yanında en azından 2 tane sağlam yoldaş varsa çok güzel oluyor. Ben agalarla 120 130 kil alıyordum düşüremiyorlardı :D

Birde son zamanlarda ıraklı oyuncular sw'lerde çok fazla değil mi ıraq taglı oyuncular böcek gibiler birde her tasın altından cıkıyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,462
Üyeler
200,939
Son üye
farukk..

Geri