Çözüldü✓ Ios Oto Parlaklık Değiştiriyor

hekimoğlu adayı

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,058
iphone 12 m ve ipad a16m var otomatik parlaklık azaltıp arttırıyor ikiside
true ton kapalı olmasına rağmen

True Tone kapalı olsa bile iPhone 12 ve iPad A16'nın parlaklığı otomatik olarak değişebilir. Çünkü True Tone ile otomatik parlaklık farklı şeyler.

True Tone kapalı olsa bile iPhone 12 ve iPad A16'nın parlaklığı otomatik olarak değişebilir. Çünkü True Tone ile otomatik parlaklık farklı şeyler.
ayarı yokmu bunun ya ilk defa ios kullanıyorum telefon zaten kücük babaanne gibi yazı yazıyom

IMG_9451.webp
en kücükte benim elim büyük önceki telefon 7 inch bu 6
ekran ve parlaklık ayarlarından yazı boyutu ve otomatik paralıklık ayarlarını yapabilirsin

Ayarlar → Erişilebilirlik → Ekran ve Metin Boyutu → en alta in → Otomatik Parlaklık

Buradaki düğmeden açıp kapatabilirsin.

Ekranın renk/parlaklığı hâlâ kendiliğinden değişiyorsa True Tone veya Night Shift de etkiliyor olabilir:
eyw

ayarı yokmu bunun ya ilk defa ios kullanıyorum telefon zaten kücük babaanne gibi yazı yazıyom

Var kankam olmaz mı. Ayarlar / Erişilebilirlik / Ekran ve Metin Puntosu / Otomatik Parlaklık / Kapalı yapman lazım. True Tone: Ekran renk sıcaklığını ortam ışığına göre ayarlar. Otomatik parlaklık ortam ışığına göre ekranın parlaklığını artırıp azaltır. True Tone kapalıyken de Otomatik Parlaklık çalışmaya devam eder.

Geri