Cs2 Bu Skin Alınır mı?

Lxran

80+
Reaksiyon skoru
35
1786277122820.webp
skin bu üzerindeki stickerlar ortlama 10 dolara geliyor 2.49 yazılmıs piyasası ortalama 1.70 1.80 aralıgında lütfen yardımcı olun

Hoşuna gittiyse stickerları neden olmasın.

Sana güzel geliyorsa al

üzerindeki stickerlere ve skinin fiyatına göre daha düşük bir fiyat biçilmişse al kar edersin.

çıkartmalar yapıştırıldıktan sonra değeri düşer. ilana koyan kişi zaten piyasaya göre 2 katına koymuş. sen alıp da 12 dolara satmayı bekleme ama belki 2.5 doların biraz üstüne satabilirsin

çıkartmalar yapıştırıldıktan sonra değeri düşer. ilana koyan kişi zaten piyasaya göre 2 katına koymuş. sen alıp da 12 dolara satmayı bekleme ama belki 2.5 doların biraz üstüne satabilirsin
2.50 ya ilerde satmak istedğimde sçok beklermiyim bilmiyorum bu mantıkları yardımcı olurmusun

Stickerlar max %10 etki eder overpay de. O da pahalı olanlarda. Eğer kazınmış sticker varsa overpay hesabına katılmaz. Pazardan uzak kaldım son aylar ama normal fiyatından 1 dolar yüksekse, zarar edersin. (10 doların %10 u 1 dolar, max alacağı overpay)

Bide float değerinden overpay alırsın. O başka bi konu.

Stickerlar max %10 etki eder overpay de. O da pahalı olanlarda. Eğer kazınmış sticker varsa overpay hesabına katılmaz. Pazardan uzak kaldım son aylar ama normal fiyatından 1 dolar yüksekse, zarar edersin. (10 doların %10 u 1 dolar, max alacağı overpay)

Bide float değerinden overpay alırsın. O başka bi konu.
float 170397073030

2.50 ya ilerde satmak istedğimde sçok beklermiyim bilmiyorum bu mantıkları yardımcı olurmusun
ileriden kastın ne kadar uzun süre bilmiyorum ama cs pazarında her an her şey değişebilir kesin bir şey diyemem. valve bi güncelleme getirir mesela stickerlar sökülüp envantere gelirse çok kar edersin ya da çinliler manipüle ederse de kar edebilirsin ama başka bi güncellemeyle değeri 0 da olabilir

Geri