Yardım Pubg Mobile Bitti mi?

Bak şimdi 2 el daha oynayım dedim girdim normal PUBG'ye, ilkinde 172 ikincisinde 500 level adam tarafından headshot yiyerek öldüm, not: 4 levelim.

Pubg mobile biteli cok oldu hocam veletlerin eglenme arenasına döndü. PC varsa PUBG indir bak keyfine. Daha iyisi yok kendi tarzında.
Hocam kendi seviyemde adam gelmiyor hiç, 4 levelim 200 500 level adamlardan headshot yemekten oynayamıyorum ki.

Hocam çok fazla oyuncu ile oyun kuruluyor ya çok bekletmemek için arada fazla seviyelerde kaynıyor. Yoksa genel olarak seviyelere göre dağıtım yapmaya çalışıyor.
Ben öyle görmüyorum hocam ya, zorluk sistemi bence iyi çalışmıyor.

Hocam emülatör devri şu şekilde bitti en kral sistem bile hakkını vermesi gereken performansı alamıyor. Yıllardır emülatör tarafında bu sorunu düzeltmediler. Çoğu kişi tablete geçti klavye mouse bağlayıp emülatör gibi oynuyor. Zevk alarak oynamak istiyorsanız telefondan ve ya tabletten oynayın size tavsiyemdir.
Evet telefondan çok sarıyor şu an, tablet de var, bir klavye mouse şekli yapabilirim. Peki tuş atamalarını fln nasıl yapıyorlar ki?

Emilatorden oynanıyor fakat iğrenç bir optimizasyonu var. Arkadaşım senelerdir bağımlısı 5070ti sistem dizdi oynuyor ve yine kasıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şuanda gamelop dışında başka alternatif yok
Gameloop çince ve pubg çıkmıyor oyunlarda hocam siz nasıl yaptınız?

pabci icin en iyisi ucuza bitane irak mahsulu vergisiz xioami alicaksin elin yana yana oynayacaksin
Telefon sıkıntı değil 16 pm var da büyük ekran klavye mouse daha çok zevk veriyor

Son düzenleme:
Geri