1-1.3 Milyona Araba Önerisi?

Mirioğlu

80+
Reaksiyon skoru
6
İLK ARABAM OLACAK
Arkadaşlar sizce bayilerdeki kampanyalı olan arabalara yönelik ufak bir krediyle sıfır araba almak mı? ( İ20, opel, Citroen elektrikli )
Veya
İ20 1.4 MPI
Bayon 1.4 MPI
Megane 1.3 TCE
Clio 1.0 TCE veya 1.3 TCE gibi seçeneklerden birine yönelmek mi?
Küçük bir yerde öğretmenlik yapıyorum 27 yaşındayım yilda maksimum 5 kere uzun yol yaparım. Çalıştığım okul bana 10 dk yürüme mesafesinde bu tarz sebeplerden dolayı dizel bakmıyorum. Son olarak otomatik araç düşünüyorum. Fikirlerinize açığım.

megane alın bence millet buraya gelcek zibilyon tane araba önerecek kafanız allak bullak olacak. siz kendi beğendiklerinizi sıralarsınız onlar arasında çoğunluk ne derse onu seçersiniz. ama bu bütçede hatchback almayın bence sedan bişey bakın. megane, egea veya jetta gibi.

abimin 1.3 tce cliosu makyajdan bir önceki kasa var. izmir karşıyakadan çeşmeye gidip geldim hiç yormadı ve cidden akıp gitti. lakin bagaj hacmi ve segmenti dolayısıyla biraz küçük bir araba. hızlanması gayet güzel ama yüksek hızlarda rüzgardan dolayı kontrolü elden bırakmamamız lazım. incelemelerde de bu aracı oldukça beğenen ve öven insanlar var. tercih sizin hocam.

megane alın bence millet buraya gelcek zibilyon tane araba önerecek kafanız allak bullak olacak. siz kendi beğendiklerinizi sıralarsınız onlar arasında çoğunluk ne derse onu seçersiniz. ama bu bütçede hatchback almayın bence sedan bişey bakın. megane, egea veya jetta gibi.
aynen hocam sizin dediğiniz gibi bu bütçeye önerilecek çok araç var ve seçmesi zor mesela ben bulabilirsem 2017 qashqai alırdım.

Megane bomboş araba. Tek özelliği piyasası hızlı. He bide tipi güzel

Jetta güzel araç ama bir yanda 2015-2017 jetta bir yanda clio 2020, megane 2020-2021 yeni yenidir diyorum o yüzden megane, i20 gibi modellere yöneldim

Jetta güzel araç ama bir yanda 2015-2017 jetta bir yanda clio 2020, megane 2020-2021 yeni yenidir diyorum o yüzden megane, i20 gibi modellere yöneldim
i20 atmosferik 4 ileri otomatik versiyonunu kullandım ben beğenmedim

abimin 1.3 tce cliosu makyajdan bir önceki kasa var. izmir karşıyakadan çeşmeye gidip geldim hiç yormadı ve cidden akıp gitti. lakin bagaj hacmi ve segmenti dolayısıyla biraz küçük bir araba. hızlanması gayet güzel ama yüksek hızlarda rüzgardan dolayı kontrolü elden bırakmamamız lazım. incelemelerde de bu aracı oldukça beğenen ve öven insanlar var. tercih sizin hocam.
Clionun Megane araca göre daha hafif olmasiyla 1.3 TCE çok iyi etki bırakıyor. Sahibindende az clio 1.3 var. Aklımdaki araçlardan biri o
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

i20 atmosferik 4 ileri otomatik versiyonunu kullandım ben beğenmedim
Bahsettigim otomatik 6 ileri olan versiyon tabii yine ağır ama sorunsuz duruyor

İLK ARABAM OLACAK
Arkadaşlar sizce bayilerdeki kampanyalı olan arabalara yönelik ufak bir krediyle sıfır araba almak mı? ( İ20, opel, Citroen elektrikli )
Veya
İ20 1.4 MPI
Bayon 1.4 MPI
Megane 1.3 TCE
Clio 1.0 TCE veya 1.3 TCE gibi seçeneklerden birine yönelmek mi?
Küçük bir yerde öğretmenlik yapıyorum 27 yaşındayım yilda maksimum 5 kere uzun yol yaparım. Çalıştığım okul bana 10 dk yürüme mesafesinde bu tarz sebeplerden dolayı dizel bakmıyorum. Son olarak otomatik araç düşünüyorum. Fikirlerinize açığım.
Zaten pek kullanmayacaksın aracı. Bütçe artırmaya gerek yok clio 1.0 tce al yüksek model düşük km 1 milyona bulursun rahat. Parça ucuz, sorunsuz.
1.3 tce bakacaksan 1 milyon 300’e, 200’e çıkman gerekir güzeli için. Bence 300k fazladan vermeye gerek yok ama siz bilirsiniz. 1.3 tcede tek sorun termostat sorunu o da pahalı bir parça değil zaten.

Clionun Megane araca göre daha hafif olmasiyla 1.3 TCE çok iyi etki bırakıyor. Sahibindende az clio 1.3 var. Aklımdaki araçlardan biri o
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bahsettigim otomatik 6 ileri olan versiyon tabii yine ağır ama sorunsuz duruyor
orası öyle iyi kaçıyor dediğin gibi ama tek kullanıyorsan iyi araba kalabalığa gelmiyor büyük olsun a noktasından b noktasına gitsin dersen megane ama clioda hafif ve 1.3 muhabbetinden mantıklı

Geri