Enermax 360mm Liqmaxflo İçin Kasa Önerisi.

Reaksiyon skoru
45
Merhabalar, elimde şu an için Enermax 360mm Liqmaxflo sıvı soğutucu ve Gigabyte X870 Eagle anakart var... Bu soğutucu sanırım Arctic Liquid Freezer III ile benzer boyutlarda.. Enermaxa uygun fanları kasanın tepesine rahatça monte edebileceğim 3-5 bin tl aralığında bildiğiniz yada daha iyisi bu şekilde kullandığınız bir kasa önerisinde bulunmanızı rica edicem.

Dark Maxima v30 siparişi vermiştim ama iptal ettim birkaç olumsuz yorum gördüğüm için. Bazıları Arctic 360 için bu kasanın tepe kısmına fanları koyduğunda sorun yaşadığından tek fanını çıkarmak zorunda kaldığını , bazılarıda kasanın toz önleyicisi olmadığından veya rgblerle ilgili sorunlardan şikayet etmişler çeşitli yerlerde. Araştırmalarımda şu çok net alınır dediğim çoğu kasa 5000tl üzeri olduğu için ideal kasayı bulamadım. Sizin bizzat bildiğiniz uyumlu fp bir kasa varsa iyi olur.

Bu arada geniş kasalar için uygun yerim yok eni değilde boyu uzun olabilir kasanın :)

Son düzenleme:
Bulabildin mi hocam aynı soğutucuyu almayı düşünüyorum ama kasa bulamadım

Bulabildin mi hocam aynı soğutucuyu almayı düşünüyorum ama kasa bulamadım
Evet buldum ve aldım hatta. İtopyada kasa ve psu birlikte 9200tl idi indirimli.. Şu anda 10200tl sanirim.. Tam model şöyle:

CORSAIR 3500X RM850e 850W 80+Gold Tempered Glass USB 3.2 Siyah E-ATX Mid Tower Kasa

Bu arada memnunun kasanın iç hacmi oldukça geniş. 9800x3d kullaniyorum +200mhz ve -35 voltajda en ağır oyunlarda 60-65 derecelerde takılıyor. Bazen nadiren 70 e çıkabiliyor. Yaz ayı ve klimasız ortamda bu degerler. Undervolt öncesi ise Battlefield 2042 de 73-75 derece ortalamalardaydı.

Evet buldum ve aldım hatta. İtopyada kasa ve psu birlikte 9200tl idi indirimli.. Şu anda 10200tl sanirim.. Tam model şöyle:

CORSAIR 3500X RM850e 850W 80+Gold Tempered Glass USB 3.2 Siyah E-ATX Mid Tower Kasa

Bu arada memnunun kasanın iç hacmi oldukça geniş. 9800x3d kullaniyorum +200mhz ve -35 voltajda en ağır oyunlarda 60-65 derecelerde takılıyor. Bazen nadiren 70 e çıkabiliyor. Yaz ayı ve klimasız ortamda bu degerler. Undervolt öncesi ise Battlefield 2042 de 73-75 derece ortalamalardaydı.
Cevap için sağ olun hocam ben psusuz arıyordum

psusuz versiyonu var mı bu kasanın
Evet var ama görebildiğim en ucuz hali beyaz olanı ve oda 6500tl.. Biraz pahalı şu an .. 5000tl ve altı bir rakama alınabilir

Evet var ama görebildiğim en ucuz hali beyaz olanı ve oda 6500tl.. Biraz pahalı şu an .. 5000tl ve altı bir rakama alınabilir

Hocam enermax liqmaxflo 360 çok ses çıkarıyor mu nasıl sizce

Hocam enermax liqmaxflo 360 çok ses çıkarıyor mu nasıl sizce
Kıyaslama yapacak kadar sıvı soğutucu kullanmadım , ilk sıvı soğutucum olduğu için bir şey diyemiyorum. Birde fan sesine karşı hassasiyetim yok sesi var mı yok mu onu bile hatırlamıyorum :) Bu soruyu benim yanıtlamam sağlıkli olmaz

Kıyaslama yapacak kadar sıvı soğutucu kullanmadım , ilk sıvı soğutucum olduğu için bir şey diyemiyorum. Birde fan sesine karşı hassasiyetim yok sesi var mı yok mu onu bile hatırlamıyorum :) Bu soruyu benim yanıtlamam sağlıkli olmaz
yani hocam kulaklıksız takılırken sesini ciddi anlamda duyuyor musunuz

yani hocam kulaklıksız takılırken sesini ciddi anlamda duyuyor musunuz
Bf2042 açtım ve dinledim oyun yukleme sirasinda islemci 80 dereceye çıkarken bile tam yukte cok az ugultu seklinde geliyor ses. Oda kulagimi kasaya yaklastirinca. Bence cok sessiz diyebilirim

80 derece çok değiş mi hocam işlemciniz neydi
Battlefield 2042 ilk yuklenirken anlik olarak 80 e cikiyor sonra oyun boyunca 65-70 arasi geziyor. 9800x3d

Bu bahsettigim 80 derece ilk yukleme esnasinda 3 saniyelik bisey normal durum daha fan calismadan60 dan 80 e cikiyor sonda fanlar devreye giriyoe

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,233,194
Üyeler
201,139
Son üye
cakir61

Geri