aziz güngör
80+
- Reaksiyon skoru
- 91
bana iyi fiyat gibi geldi eğer güzel düşünceleriniz varsa alacağım beyaz kirlenir diyenlere siyah seçeneği de var
valla 2 bin tl olan oyuncu kloltukları gibi gerçi bunlar bile 10k olmuş nerdeysebana iyi fiyat gibi geldi eğer güzel düşünceleriniz varsa alacağım beyaz kirlenir diyenlere siyah seçeneği de var
içimdeki tüm alma isteğini zehirledin şuan teşekkür ederimvalla 2 bin tl olan oyuncu kloltukları gibi gerçi bunlar bile 10k olmuş nerdeyse
haksız mıyım kanka 2 3 ay once aynı bunun tarzında koltuğu 1.5k ya verdim yemin ederim. Premium havası yokiçimdeki tüm alma isteğini zehirledin şuan teşekkür ederim
bence de kolçakları bile sabit hiçbir fonksiyonu yok renkleri güzelmiş tekvalla 2 bin tl olan oyuncu kloltukları gibi gerçi bunlar bile 10k olmuş nerdeyse
2k daha verip hawk almak daha mantıklı gibibana iyi fiyat gibi geldi eğer güzel düşünceleriniz varsa alacağım beyaz kirlenir diyenlere siyah seçeneği de var
eyvlh teşekkür ettimhaksız mıyım kanka 2 3 ay once aynı bunun tarzında koltuğu 1.5k ya verdim yemin ederim. Premium havası yok
knk çok para ya2k daha verip hawk almak daha mantıklı gibi
tavsiye ediyor musun bunuYatar mekanizma yok bu üründe,çift kollu alt melanizma var yazın ne olursa olsun terliyorsun koltukta bunları alip 20,30dk oturan yok sonuçta, 7600 lira o ürüne vermem bir dünya yatar mekanizmali ürün var o fiyata indirim diye açılmış konu değil bence sizin açtığınız
Buda emsali özellikleri var kolcağı daha iyi ürün ben kesilikle
4605tl
Türksit çocukluğumdan beri gördüğüm firma bu fiyata normal ürün ama tavsiye icin bir sey diyememem başlıktaki üründen kalite farkı olduğunu düşünmüyorum kolçağı daha iyieyvlh teşekkür ettim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
knk çok para ya
tavsiye ediyor musun bunu
kanki 2 daha verip iyi marka bir şey almak daha mantıklı tabii çok para orası ayrıeyvlh teşekkür ettim
knk çok para ya
tavsiye ediyor musun bunu
düğün sandalyesinden devam aga ya sonraki baharaknka bunu alcağına hawk 8.4k ya düsüyor git onu al yani
ayarlanabilir kolçak yazıyorbence de kolçakları bile sabit hiçbir fonksiyonu yok renkleri güzelmiş tek