düzeltme
ben de sizinle aynı tarz oyunları oynayıp 2k monitör bakıyorum. q25g4sr modelini almayı planlıyorum siz de bir bakabilirsinizMerabalar 2k monitör arıyorum hem hikayeli hemde fps oyunu oynuyorum fp güzel monitör öneriniz varmı
Samsung Odyssey G5 27" IPS 180 Hz 1 ms QHD Pivot Gaming Monitör LS27FG502EUXUFMerabalar 2k monitör arıyorum hem hikayeli hemde fps oyunu oynuyorum fp güzel monitör öneriniz varmı
G3-G5'lerde çokça ghosting olduğu söyleniyor fps oyunları için pek tavsiye etmem şahsen.Samsung Odyssey G5 27" IPS 180 Hz 1 ms QHD Pivot Gaming Monitör LS27FG502EUXUF
Bende 2 tane var yanlara koydum ortasınada g6 koydum
onun amacı başka.G3-G5'lerde çokça ghosting olduğu söyleniyor fps oyunları için pek tavsiye etmem şahsen.
hocam tcl ülkemizde beko arçelik fabrikalarında üretiliyor asla güvenipte almam, tamam qd-mini led eyw ama ben şahsen o riske girmem, uzun süreli deneyim videosu ve gerçek kullanıcı yorumları tam oluşmadan tcl'den hiçbir şey almam.Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
onun amacı başka.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu attığımdan başka hiçbirine bakmana gerek yok
model çinde üretiliyor, sen alma ne yapalım. konu sahibine önerdim benhocam tcl ülkemizde beko arçelik fabrikalarında üretiliyor asla güvenipte almam, tamam qd-mini led eyw ama ben şahsen o riske girmem, uzun süreli deneyim videosu ve gerçek kullanıcı yorumları tam oluşmadan tcl'den hiçbir şey almam.
Fiyat performans olarak fiyatı uygun diye önerdim hocam tabi bütçe varsa çok daha iyilerini alabilirsin ahmet abinin attığı modeli bende merak ediyorum almamış olsaydım ortaya onu koyabilirdim.G3-G5'lerde çokça ghosting olduğu söyleniyor fps oyunları için pek tavsiye etmem şahsen.
Ürün cidden kallavi duruyor televizyonlarda fena nam yaptı tcl türkiyede buda eminim güzeldirMesaj otomatik olarak birleştirildi:
onun amacı başka.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu attığımdan başka hiçbirine bakmana gerek yok