2k Monitör Önerisi Lazım

eboş

80+
Reaksiyon skoru
58
Bütçe
12000
Merabalar 2k monitör arıyorum hem hikayeli hemde fps oyunu oynuyorum fp güzel monitör öneriniz varmı

Merabalar 2k monitör arıyorum hem hikayeli hemde fps oyunu oynuyorum fp güzel monitör öneriniz varmı
ben de sizinle aynı tarz oyunları oynayıp 2k monitör bakıyorum. q25g4sr modelini almayı planlıyorum siz de bir bakabilirsiniz

Ekler

• IMG_9954.webp
    IMG_9954.webp
    102.4 KB · Hit: 7
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

G3-G5'lerde çokça ghosting olduğu söyleniyor fps oyunları için pek tavsiye etmem şahsen.
onun amacı başka.

bu attığımdan başka hiçbirine bakmana gerek yok

onun amacı başka.

hocam tcl ülkemizde beko arçelik fabrikalarında üretiliyor asla güvenipte almam, tamam qd-mini led eyw ama ben şahsen o riske girmem, uzun süreli deneyim videosu ve gerçek kullanıcı yorumları tam oluşmadan tcl'den hiçbir şey almam.

hocam tcl ülkemizde beko arçelik fabrikalarında üretiliyor asla güvenipte almam, tamam qd-mini led eyw ama ben şahsen o riske girmem, uzun süreli deneyim videosu ve gerçek kullanıcı yorumları tam oluşmadan tcl'den hiçbir şey almam.
model çinde üretiliyor, sen alma ne yapalım. konu sahibine önerdim ben

G3-G5'lerde çokça ghosting olduğu söyleniyor fps oyunları için pek tavsiye etmem şahsen.
Fiyat performans olarak fiyatı uygun diye önerdim hocam tabi bütçe varsa çok daha iyilerini alabilirsin ahmet abinin attığı modeli bende merak ediyorum almamış olsaydım ortaya onu koyabilirdim.

9b396eb4-876f-4415-8b50-6b1cc5f4dba2.webp

onun amacı başka.

Ürün cidden kallavi duruyor televizyonlarda fena nam yaptı tcl türkiyede buda eminim güzeldir 🫡

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,929
Üyeler
201,072
Son üye
Koray Gövercin

Geri