❌İndirim Bitti! 569 TL Asus Rog Harpe Iı Extreme Edition 20. Yıl 8k Hz Kablosuz Gaming Mouse

sen dün rx switchi alcak olan değil miydin klavyeyi alsaydın bari bu klavye değerdi en azından
bunu alacak para kalmadı kredi kartından almam gerekirde çok arada derede kaldım çünkü dün 2800e msi gk600 söyledim onu geri gönder iadesi derken uğraşmak istemedim ya bir de zaten iptal yicekmiş baksana gelmesi çok zor

bunu alacak para kalmadı kredi kartından almam gerekirde çok arada derede kaldım çünkü dün 2800e msi gk600 söyledim onu geri gönder iadesi derken uğraşmak istemedim ya bir de zaten iptal yicekmiş baksana gelmesi çok zor
fason msi alacağına magegee light75 veya aula f87 falan alsaydın ya

Kaçırdık tüh çakardık kredi kartından bir tane

fason msi alacağına magegee light75 veya aula f87 falan alsaydın ya
onlar nasıl ki bilmiyorum çok ben aldığıma yakın mı iptal edip söyleyebilirim olmadı zaten kuponda gelcek daha uyguna gelir fareyi almıştım ondan kupon gelir

Bu mu yoksa atk a9 mu duruma göre iptal edip atk a9 alacağım (!)

%99 iptal gelecek de en azından geçenki gibi 500tl kupon verirse yine işimize yarar

Gelmez ise çok ağır söverim anında girdim aldım ker vs. Onayladım ama satın aldıklarımda gözükmüyor parayıda çekmemiş ama onayları karttada işlem iptali diye mesaj vs. De gelmedi

Hatır bide mouse almayı düşünüyordum mousum bozuk 5-6 kere tamir edip kulkandım
Gelmez muhtemelen, gelirse güzel olur. THH'ye versen kaybedersin; adamları fiyat hatasından dolayı iptal ederlerse, çünkü arada ürünün piyasa fiyatıyla çok fark var.

İptal geldi hepsine bir şey kaçırmadınız.
Sizin adınıza üzüldüm ama drüst olayım ben de almıştım onayladımda ama sepetimde gözükmüyordu sinir krizi geçiriyordum o yüzden iptal yediği için bir şey kaybetmedim bu yüzden rahatladım ve sevindim iptal olduğuna😅

Geri