🔥İndirim Corsair 480t Rgb Airflow Temperli Cam Midtower, Siyah 1.899,00 TL

bu fiyata yenur ben en son bunun konusunu açtığımda geçen seneydi sanırım hatta 1.5 sene olmuştur. fiyatı aynıydı o zaman da. sıvı soğutucu konusunda biraz dikkat etmek lazım radyatörler sığmıyor veya ucu ucuna sığıyor bir de yeni fan almaya kalkarsanız sadece corsair almak zorundasınız bunun rgb kontrolcüsüne sadece corsair fanlar takılıyor
Arkadaşımin eski kasasindaki fanlari takabiliyor muyuz rgb yok onda

Ucuz ama gömen de çok olmuş kafadan 1 fanı eksik yaz 600 700 lira..ssd hdd tutucusu yok sacı ince v.s çok gömen olmuş.Bunları toplasan 1.5 say üstüne kasa ucuza gelmiyor üstelik çirkin ^^ monitören sonra en çok göz göze geleceğiniz ( kasa masadaysa) fazla kısmayın zaten ucuzlar.2.5.- 4 arası çok şugar kasalar vardı zaten.. ( Neyse 1-2 video baktım çokta çirkin değilmiş ^^ )

Sata ssd oturabiliyor muyuz?
onu bilmiyorum, bir arkadaş ssd yeri yok demiş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kule tipi desteği de biraz sıkıntılıydı bunun benim phantom spirit sığmıyo diye iptal ettiydim phanteks xt view aldıydım

Sacı çok dandikmiş vida sıkarken yalama oluyormuş. O ayrı satılan fanların fiyatı şişirme. Ucuz kasaların içinde gelen fanlar da ayrı satılanlardan çok daha dandik oluyor. indirimli hali ederine yakın satılıyor bence. Ucuz Çinli kasa bu değil mi zaten. Hepsi Çin malı. Ayrıca corsair mi kaldı hocam.
Hepsi buradadakiler 5 üzerinden 4 vermiş. İnceleme baktım nette 5 üzeinden 3.9 almış. Ben onları ödenen paraya göre dedim zaten. hani kontrolcu yok o yok bu yok psu yok gibi diyenlere. Yani bu paraya o kadar mantığı bu. Kontrolcü sorunu gibi şeyler tek bir çoklayıcı kablo ile anakrta bağlantı yapılıyor çözülüyor yani.

Eğer şu olsun bu olsun diyeceksek kasada, 5/6 k yı buluyor durum yoksa, corsair tabikide babamın oğlu değil yani.
Ödenen paraya göre konuştum ben. Daha abuk sabuk bir markaya rainbow tarzı fanlı kasa yı 2/2.5 ya alacama bunu alırım yani.

3 tane Corsair ARGB fan parasına (ki muhtemelen daha da pahalıdır 3 fan :D ) kasa veriyorlar

• Beğen
Reaksiyonlar: MTA7
bu fiyata baya iyi kasa. yok o yok yok bu yok demek saçma. fan parasına kasa.

• Beğen
Reaksiyonlar: MTA7
kasayı aktif olarak kullanıyorum. bir kontrolcu huba ihtiyac duymuyorum. anakartım msi x570 . msi center uygulaması uzerinden anakart ile kasa fanlarına rgb istediğiniz renk komutunu verebiliyorsunuz

Yav 360 lığı öne takıp, ordaki fanları arkaya ve üste paylaştırdın mı bitti gitti. Hakkaten fan parasına kasa..

Geri