🔥İndirim Monitor Audio Bronze 7g (50) Raf Tipi Hoparlör 28.990 TL

bu arada bunu alırsanız yanında amfi falan da almanız gerekcek. en az 50 bin masrafınız olur bununla beraber aklınızda bulunsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Mathewmurdock

Sizin aldığınız Edifier "Studyo" hoparlörü olarak tasarlanmış her biri kendinden amfili ve gelen olarak Flat ses karakteristiği olan hoparlörlerdir

Konudaki hoparlörler ise kendi içlerinde firmanın uygun gördüğü crossover devreleri bulunan doyasısıyla amacı "Flat" çalmak yerine üreticisinin tasarladığı şekilde çalmasi için tasarlanmış "Pasif" hoparlörlerdir

Temelde elektrik sinyallerini ses dalgalarına çeviriyor olamaları dışında hiç bir ortak yanı olmamakla birlikte kullanım alanları da tamamen farklıdır.

"Neyin ne olduğunu" bildiğinize eminim ben "bilmeyenler" için yazdım
tam yazmaya gelmiştim :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kardeş bu ne?

@Mathewmurdock

Sizin aldığınız Edifier "Studyo" hoparlörü olarak tasarlanmış her biri kendinden amfili ve genel olarak "Flat" ses karakteristiği olan hoparlörlerdir

Konudaki hoparlörler ise kendi içlerinde firmanın uygun gördüğü crossover devreleri bulunan doyasısıyla amacı "Flat" çalmak yerine kendine has ses rengi/karakteri olan ve üreticisinin tasarladığı şekilde çalması için tasarlanmış "Pasif" hoparlörlerdir

Temelde elektrik sinyallerini ses dalgalarına çeviriyor olamaları dışında hiç bir ortak yanı olmamakla birlikte kullanım alanları da tamamen farklıdır.

"Neyin ne olduğunu" bildiğinize eminim ben "bilmeyenler" için yazdım
Gayet bilgilendirici olmuş hocam teşekkürler

bırakın bunları tv de kullanacaksanız alin edifier m90 gecin

Edifier mr3 alın, yanına t5s subwoofer çekin bitti gitti en kral sizsiniz.

trollemiyorum türkçeye çevirdiğimde , raf tipi monitör ses haporlörü olarak çevriliyor
Eyvallah...

Monitor Audio, bu hoparlörleri üreten firmanın marka adı Volkswagen gibi (almanca anlamı Halk otomobili, Halkın arabası) Bunlarda o kafadan yürümüşler ama ürettikleri "monitör" (kendinden amfili Flat stüdyo) hoparlörü olduğunu sanmıyorum. Tamamen farklı sahalar...

Hatta üşenmedim Geminiye sordum

Hayır, Monitor Audio markası aktif (kendinden amfili) stüdyo monitörleri üretmemektedir.
İnsanlar genellikle İngiliz markası olan Monitor Audio ile genel bir ürün kategorisi olan "stüdyo monitörlerini" (studio monitors) birbiriyle karıştırırlar.

Marka ile Ürün Kategorisi Arasındaki Fark
  • Monitor Audio (Marka): Neredeyse tamamen pasif Hi-Fi ev ses sistemi hoparlörleri (Bronze, Silver, Gold ve Platinum serileri gibi) üzerine uzmanlaşmış premium bir İngiliz üreticidir. Bu hoparlörlerin çalışması için harici bir amfiye ihtiyaç vardır. Her ne kadar Studio 89 adında bir hoparlör modelleri olsa da bu ürün stüdyo kayıt monitörü değil, pasif bir ev Hi-Fi hoparlörüdür.

Bu arada fiyat kıyaslaması yaparken para birimlerini birbirine çevirerek yaparsak pek sağlıklı olmayan bir kıyas yapmış oluruz.

TR de 1 asgari ücret 28075,50 TL vs ortalama 500 Pound yurt dışı fiyat etiketini kıyaslarsak evet TR serverında daha ucuz ama UK da asgari ücretin 2203 Pound olduğunu da göz önüne almak gerekiyor.

Bu arada fiyat kıyaslaması yaparken para birimlerini birbirine çevirerek yaparsak pek sağlıklı olmayan bir kıyas yapmış oluruz.

TR de 1 asgari ücret 28075,50 TL vs ortalama 500 Pound yurt dışı fiyat etiketini kıyaslarsak evet TR serverında daha ucuz ama UK da asgari ücretin 2203 Pound olduğunu da göz önüne almak gerekiyor.
Buna karşı firma ne yapabilir ki trye özel fiyat mı uygulasın nasıl çözülecek bu sorun 😅

Buna karşı firma ne yapabilir ki trye özel fiyat mı uygulasın nasıl çözülecek bu sorun 😅
Firmadan bir talebim yok ben potansiyel müşteriler için dedim "uyanık olun" bu arada 500 pounda da 32 bin lira fln yapıyor öyle atla deve bir fark da yok yani 😅 :cautious:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,256
Üyeler
201,155
Son üye
xmemo31x

Geri