Ağğğğğğ

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
2
17- Konu başlığını, içeriğini uygunsuz şekilde sonradan düzenlemek; "Kilitlensin", "Silinsin", "Çözüldü" gibi
AĞĞĞĞĞĞĞ

Son düzenleme:
2.mezunum, YKS’ye gireceğim. Sözelden hazırlanmayı düşünüyorum; hedefim gastronomi ya da 2 yıllık elektrik, ATT gibi bölümler. 2 gün önce dershaneye yazıldım ve bana bir program yaptılar. Buna uymam gerektiğini söylüyorlar ama ben dershaneden pek verim alamadım. Konuyu orada dinlemeye çalışıyorum ama kendimi rahat hissetmediğim için çok verimli olmuyor.Kayıdımı sildirip sadece denemelerine gitmek istiyorum. Ev-kütüphane döngüsünün benim için daha iyi olacağını düşünüyorum. Evde konuları dinleyip notlarımı çıkarırım, kütüphanede de test çözerim. Zaten 100 bin TL verdik ama karşılığında 100 bin TL’lik bir hizmet aldığımı da düşünmüyorum. Ayrıca yine konuları YouTube’dan dinliyorum. Tek fark, matematik derslerinin 5 kişilik sınıflarda yapılacak olması. Benim matematikte temelim de yok, o yüzden bunun bana çok fazla faydası olmayacağını düşünüyorum.
parayı geri verecekler mi? ben olsam dershaneye gitmem gittim pişmanım zaten

başlayalı 2 gün oldu zaten peşin vermedik hepsini 15k verdik şimdilik onu deneme parasına saysınlar dershane kaydımı silsinler istiyorum ben adam zaten kayıt olurken çalışmayan öğrenciyi göndeririz falan dedi
mantıklı sözelciye dershane cokta gerekli değil ama matematikte yardım al 1 2 ay toparlayamazsan

2.mezunum, YKS’ye gireceğim. Sözelden hazırlanmayı düşünüyorum; hedefim gastronomi ya da 2 yıllık elektrik, ATT gibi bölümler. 2 gün önce dershaneye yazıldım ve bana bir program yaptılar. Buna uymam gerektiğini söylüyorlar ama ben dershaneden pek verim alamadım. Konuyu orada dinlemeye çalışıyorum ama kendimi rahat hissetmediğim için çok verimli olmuyor.Kayıdımı sildirip sadece denemelerine gitmek istiyorum. Ev-kütüphane döngüsünün benim için daha iyi olacağını düşünüyorum. Evde konuları dinleyip notlarımı çıkarırım, kütüphanede de test çözerim. Zaten 100 bin TL verdik ama karşılığında 100 bin TL’lik bir hizmet aldığımı da düşünmüyorum. Ayrıca yine konuları YouTube’dan dinliyorum. Tek fark, matematik derslerinin 5 kişilik sınıflarda yapılacak olması. Benim matematikte temelim de yok, o yüzden bunun bana çok fazla faydası olmayacağını düşünüyorum.
kral bak simdi burada kimse sana net bise soyleyemez. Sen 2. Mezununsan muhtemelen bu sene de gidemicen cunku hala buralarda kendi kendine motivasyon arayip yol ariosun. Yapmam gereken ne diye kendine sor. Zaten sonuc olarak ders caliscaksin ya hani burada kendini rahatlatip milletten mesaj bekleyip fln hic bise olamazsin. Kimse de sana akil veremez. Git calis dersini ya da 1 2 gun motive ol diger gun ders calisamayip tekrar konu aç

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,366
Üyeler
201,188
Son üye
Metoxii

Geri