ahmttunc
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,533
gider gider, bizde var güzel telefondogru dedın hocam bunu degerlendırıcem 4 senede bu telefon gitse tamam![]()
gider gider, bizde var güzel telefondogru dedın hocam bunu degerlendırıcem 4 senede bu telefon gitse tamam![]()
Sizin gibiler yıllardır RAM'deki o sayıya takılıp duruyor, önemsemiyoruz artık :d
Eskiden Xiaomi'de 10GB RAM var iPhone'da 4GB diyenlerden aman aman bir farkınız yok. Elimde kullandığım telefonun deneyimini sana aktarıyorum hala zırva diyorsun xd
Valla ben 7-8 tane uygulama açıyorum diye bir şey söylemedim, bir yerlerinden bir şeyler uydurma lütfen. Ek olarak iPhone fanboyu olacak adamların en sonunda falan gelirim benBen de deneyimden bahsediyorum, tek fark senin gibi iPhone fanboyu değilim. Seninkinden daha üst cihazlar kullandığım çok belli ki aramızda kullanış farkı var. Ben arkaplandaki uygulamaları zırt pırt kapatan tiplerden değilim, 40-50K veriyorsak bir zahmet kapatmayalım. Sen 3GB RAM'inle 7-8 uygulama açınca can çekişiyor olabilirsin.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ben
Valla ben 7-8 tane uygulama açıyorum diye bir şey söylemedim, bir yerlerinden bir şeyler uydurma lütfen. Ek olarak iPhone fanboyu olacak adamların en sonunda falan gelirim benÖzellikle 15 modelinde. Gelip kendi kafana göre ahkam kesmenin lüzmu yok. Gerginlik yaratmayalım, ikimizin de fikirlerini kendimizde kalsın. Eyvallah diyelim iyi akşamlarlaşalım.
Kendin de satsan 23 eder yaklaşık, yani maddi bir kârı yok ama cihazı satmakla uğraşmaktan kurtarır.kırık catlak hiç bir şey yok pil 79 site 84 altı mı diye sordu zaten 4k indirim yapıyorlar da bu telefona 19k az degıl mı ya piyasaya hakım degılım
anca o civarlar demi hocamKendin de satsan 23 eder yaklaşık, yani maddi bir kârı yok ama cihazı satmakla uğraşmaktan kurtarır.