Dexes
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 426
Selamlar, vp249qgr bir monitör almıştım 14 ocak 2025'de, o zamandan bu yana sıkıntısız kullanıyordum ama bir kaç ay önce, haziran sonu hemen hemen, görev çubuğunu kaplayan bir çizgi çıktı ve o çizgi üst üste gelecek şekilde artmaya devam etti. Şu anda çizgiler bütün görev çubuğunu aşacak şekilde duruyorlar. Neyse, haliyle garantiye göndereceğim ama bir kaç gün önce kazara monitöre kulaklık çarptı (bayagı sert bir şekilde), sağ üstte bir milimetre civarında iki tane çizik oldu, birisi tırnakla yoklandıgında rahatlıkla hissediliyor, takılıyor, diğeri de sadece görünüm anlamında çizik. Elbette monitörün bu hasarı almasıyla mevcut panel arızasının alakası yok, internetten araştırırsanız benim gibi bu arızayı yaşayan insanlara rastlayabilirsiniz, monitörün kendi kronik sorunu. Çizikler sebebiyle garantiyi iptal ederler mi? Monitörde sorun olan durumun fotoğrafı ekte.
Ha bir de monitör geldiğinden beri sağ kısımda, gri şekilde bir şerit var, ışık sızması da normal ips panellere göre çok daha fazla ve bir tane de ölü piksel var. Eklemek istedim.
Ha bir de monitör geldiğinden beri sağ kısımda, gri şekilde bir şerit var, ışık sızması da normal ips panellere göre çok daha fazla ve bir tane de ölü piksel var. Eklemek istedim.
Ekler
Son düzenleme: