Asus Garanti Talebini Kabul Eder mi

Dexes

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
426
Selamlar, vp249qgr bir monitör almıştım 14 ocak 2025'de, o zamandan bu yana sıkıntısız kullanıyordum ama bir kaç ay önce, haziran sonu hemen hemen, görev çubuğunu kaplayan bir çizgi çıktı ve o çizgi üst üste gelecek şekilde artmaya devam etti. Şu anda çizgiler bütün görev çubuğunu aşacak şekilde duruyorlar. Neyse, haliyle garantiye göndereceğim ama bir kaç gün önce kazara monitöre kulaklık çarptı (bayagı sert bir şekilde), sağ üstte bir milimetre civarında iki tane çizik oldu, birisi tırnakla yoklandıgında rahatlıkla hissediliyor, takılıyor, diğeri de sadece görünüm anlamında çizik. Elbette monitörün bu hasarı almasıyla mevcut panel arızasının alakası yok, internetten araştırırsanız benim gibi bu arızayı yaşayan insanlara rastlayabilirsiniz, monitörün kendi kronik sorunu. Çizikler sebebiyle garantiyi iptal ederler mi? Monitörde sorun olan durumun fotoğrafı ekte.

Ha bir de monitör geldiğinden beri sağ kısımda, gri şekilde bir şerit var, ışık sızması da normal ips panellere göre çok daha fazla ve bir tane de ölü piksel var. Eklemek istedim.

Ekler

• Başlıksız.webp
    Başlıksız.webp
    68.8 KB · Hit: 27
Son düzenleme:
1786562715194.webp

bahsettiğim çizik burada görünüyor beyaz olan kısım.

Denemekten zarar gelmez. Kronikliymiş keşke başta almasaydın.

Ben de kargo geldikten sonra öğrendim, iade değişim falan yapacaktım ama boşver dedim, uğraşmadım. Keşke uğraşsaymışım. Sence kullanıcı hatası diyip geri gönderirler mi bu durumda?

Ben de kargo geldikten sonra öğrendim, iade değişim falan yapacaktım ama boşver dedim, uğraşmadım. Keşke uğraşsaymışım. Sence kullanıcı hatası diyip geri gönderirler mi bu durumda?
İnanın bende bilmiyorum hocam. Bilmediğimden denemekten zarar gelmez demiştim. 20 gün monitörsüzsün tek dez avantajın o

Selamlar, vp249qgr bir monitör almıştım 14 ocak 2025'de, o zamandan bu yana sıkıntısız kullanıyordum ama bir kaç ay önce, haziran sonu hemen hemen, görev çubuğunu kaplayan bir çizgi çıktı ve o çizgi üst üste gelecek şekilde artmaya devam etti. Şu anda çizgiler bütün görev çubuğunu aşacak şekilde duruyorlar. Neyse, haliyle garantiye göndereceğim ama bir kaç gün önce kazara monitöre kulaklık çarptı (bayagı sert bir şekilde), sağ üstte bir milimetre civarında iki tane çizik oldu, birisi tırnakla yoklandıgında rahatlıkla hissediliyor, takılıyor, diğeri de piksel boyutunda sanırım altı piksellik bir çizik. Elbette monitörün bu hasarı almasıyla bu panel arızasının alakası yok, internetten araştırırsanız benim gibi bu panel arızasını yaşayan insanlara rastlayabilirsiniz, monitörün kronik sorunu. Çizikler sebebiyle garantiyi iptal ederler mi? Monitörde sorun olan fotoğraflar ekte.

Ha bir de monitör geldiğinden beri sağ kısımda, gri şekilde bir şerit var, ışık sızması da normal ips panellere göre çok daha fazla ve bir tane de ölü piksel var. Eklemek istedim.
Asus monitörler sıkıntı aga kaç tane aldıysam çevremde aldıysalar paso ölü pixel çıkıyor ghosting çıkıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,370
Üyeler
202,270
Son üye
A.Yavuz
Geri