Radeon RX 9070 XT Fiyatları Düşer mi Sizce?

4slx

80+
Reaksiyon skoru
0
Öncelikle iyi günler şükür bilgisayarı topladık sadece ekran kartı kaldı 9070xt alıcam ama bi kac ay önce 34 35k olan ekran kartı 40kya dayandı bu durumda bu paraları vermeye deger mi yada düser mi ve vatanda asrock 9070 37k ya geliyor asrock tercih edilir mi bu durumda bilemedim

Öncelikle iyi günler şükür bilgisayarı topladık sadece ekran kartı kaldı 9070xt alıcam ama bi kac ay önce 34 35k olan ekran kartı 40kya dayandı bu durumda bu paraları vermeye deger mi yada düser mi ve vatanda asrock 9070 37k ya geliyor asrock tercih edilir mi bu durumda bilemedim
Düşeceğini sanmam

bugun bakayım dedim nitro 50 bine dayanmış düşse bile yakın zamanda olmayacağı kesin alabiliyorsanız bir an önce alın veya 2'ci el kfg ürünler var

1786573662870.webp

Düşeceğini sanmam
Sizi malum forumda da görmüştüm şuanda şok içerisindeyim wukong işinide hallettim :D bu arada aynı fikirdeyim artık bir şeylerin düşeceğini bekliyor olmak kendinizi kandırmaktır. Bu fiyatlar yeni normallerimiz olması gerekiyor ve eğer bir ihtiyacınız var ise de beklemeden almanızı öneriyorum yoksa beklemekle bir hedefe ulaşmak daha zorlaşır.

Sizi malum forumda da görmüştüm şuanda şok içerisindeyim wukong işinide hallettim :D bu arada aynı fikirdeyim artık bir şeylerin düşeceğini sanıyor olmak kendinizi kandırmaktır. Bu fiyatlar yeni normallerimiz olması gerekiyor ve eğer bir ihtiyacınız var ise de beklemeden almanızı öneriyorum yoksa beklemekle bir hedefe ulaşmak daha zorlaşır.
her masada varız

Geri