DrequanN
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 635
ürünü gezerken gördüm indirimide sizce alınır mı?
alternatif ne olabilir
başka bilindik marka var mı hocam
kablosuz şarj olduğu için 50% kayıp oluyor zaten verimlilikte. 10.000mah'lık bir powerbank'ten kablosuz şarj ile 5.000mah'lık şarj yaparsın. o yüzden 5000mah'lık powerbank çok mantıklı değil.
ben pil konusunda deji'ye güvenirim. woyax da zaten deji'nin markası. başka marka bilmiyorum.başka bilindik marka var mı hocam
Beş para etmez hücre kullanan bir marka. Ugreen'in kullandığı hücrelere kıyasla devede kulak kalır öyle diyim. German quality yazmışlar bir de. Almanyanın a sı ile alakaları yok.ben pil konusunda deji'ye güvenirim. woyax da zaten deji'nin markası. başka marka bilmiyorum.
ben 10 yıldır deji ürünleri kullanıyorum. hiçbir memnuniyetsizliğim olmadı. gerek iphone bataryaları gerekse powerbank'leri.Beş para etmez hücre kullanan bir marka. Ugreen'in kullandığı hücrelere kıyasla devede kulak kalır öyle diyim. German quality yazmışlar bir de. Almanyanın a sı ile alakaları yok.
günün sonunda telefoncularda kullanılan orijinal diyerek takılan yan sanayi piller, adam akıllı uzun süre gidenini hiç görmedimben 10 yıldır deji ürünleri kullanıyorum. hiçbir memnuniyetsizliğim olmadı. gerek iphone bataryaları gerekse powerbank'leri.
ben gördüm benim telefonu. 1 yıl önce iphone 6s kullanıyordum. son 4 yılında deji bataryalı kullandım. bir günü rahat çıkartıyordu.günün sonunda telefoncularda kullanılan orijinal diyerek takılan yan sanayi piller, adam akıllı uzun süre gidenini hiç görmedim
Ben bunu kullanıyom sorunsuz.alternatif ne olabilir