İncehesap Değişim Yapmadı! Yardım

Reaksiyon skoru
2
İnce hesap.com’dan gigabyte kampanyalı monitör aldım ancak ölü piksel çıktı ölü piksel sayısı bir iki adet olduğu için beşten az olduğu için değişim yapılmadı ben hakkımı nerede arayacağım?

Ekler

• IMG_6818.webp
    IMG_6818.webp
    181.5 KB · Hit: 29
İnce hesap.com’dan gigabyte kampanyalı monitör aldım ancak ölü piksel çıktı ölü piksel sayısı bir iki adet olduğu için beşten az olduğu için değişim yapılmadı ben hakkımı nerede arayacağım?
Üzerinden 14gün geçmediyse sebep göstermeksizin iade etme hakkına sahipsiniz. Arkadaşın dediği gibi iade etmeyi deneyin muhtemelen kabul etmicekler. THH başvurusanız lehinize karar veriliceğini düşünüyorum.

14 gün tam dolmadı sanırım hocam 31 temmuz günü 23:00da incehesap kampanyasından almıştım bu fiyata bir daha bulamam diye iade etmek de istemiyorum. thh yoluna gitsem kazanırmıyım? ne kadar sürer tam bir muamma ne yapsam bilmiyorum. gören arkadaşlar fikir belirtirse sevinirim.

Ekler

• WhatsApp Image 2026-08-13 at 23.09.59.webp
    WhatsApp Image 2026-08-13 at 23.09.59.webp
    61.4 KB · Hit: 23
14 gün tam dolmadı sanırım hocam 31 temmuz günü 23:00da incehesap kampanyasından almıştım bu fiyata bir daha bulamam diye iade etmek de istemiyorum. thh yoluna gitsem kazanırmıyım? ne kadar sürer tam bir muamma ne yapsam bilmiyorum. gören arkadaşlar fikir belirtirse sevinirim.
gözüne çok batmıyorsa uğraşma

Ürün kampanyalı alındıysa ellerinde aynı ürün olmayabilir stok bitmiştir büyük ihtimalle. En fazla para iadesi çıkar gibi

Geri