Hawk Fab V4 Mü Xdrive 15’Li Plus mı? Hangisini Almalıyım?

Matato065

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar selam, Hawk FAB V4 almayı düşünüyorum. Elimde kupon var, kendi sitesinde 9.449 TL → kuponla 8.449 TL’ye geliyor. Bir de xDrive 15’li Plus var, o da 9.399 TL.

İkisi arasında kaldım. Sizce hangisini almak daha mantıklı? Özellikle uzun kullanım, konfor ve dayanıklılık açısından kullanan varsa yorumunu merak ediyorum.

Bence biraz beklemeliyiz çünkü bende arayıştayım geçtigimiz günlerde pc hocası amazondan 6 ay taksitle alınabilecek şekilde 1000tl indirim kuponu uygulayarak fab4leri 7500tlye alabiliyorduk fakat kaçırdım tekrardan onları bekliyorum

Bence biraz beklemeliyiz çünkü bende arayıştayım geçtigimiz günlerde pc hocası amazondan 6 ay taksitle alınabilecek şekilde 1000tl indirim kuponu uygulayarak fab4leri 7500tlye alabiliyorduk fakat kaçırdım tekrardan onları bekliyorum
FAB V4 olduğuna emin misin hocam? Geçenlerde FAB E1 indirimdeydi, ben de 7.400 TL'ye aldım ama ürün çok kötü çıktığı için dün iade ettim. O yüzden şimdi FAB V4 mü yoksa xDrive 15'li Plus mı diye düşünüyorum.

FAB V4 olduğuna emin misin hocam? Geçenlerde FAB E1 indirimdeydi, ben de 7.400 TL'ye aldım ama ürün çok kötü çıktığı için dün iade ettim. O yüzden şimdi FAB V4 mü yoksa xDrive 15'li Plus mı diye düşünüyorum.
Gerçekten kötü müydü? Onu ben de alacaktım sonradan baktım geriye doğru yatak yatma özelliği yok vazgeçtim. Problemi neydi?

Evet eminim dostum o indirim farklıydı pc hocası instagramını takip edin

Evet eminim dostum o indirim farklıydı pc hocası instagramını takip edin
teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gerçekten kötü müydü? Onu ben de alacaktım sonradan baktım geriye doğru yatak yatma özelliği yok vazgeçtim. Problemi neydi?
Evet hocam, ürün geldi ama gerçekten çok kötüydü. Kurmadım bile, direkt iade ettim. Dediğin gibi geriye yatma özelliği düzgün yoktu, sallanma özelliği de yoktu. Ayrıca amortisörün körüğü de koyulmamıştı. Kolçaklar ve genel malzeme kalitesi de çok kalitesiz duruyordu. O yüzden hiç uğraşmadan iade ettim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,223
Üyeler
202,232
Son üye
betten
Geri